Maxi-Cosi Wandelwagen Leona Essential Green Black Frame Brown Leather

  • Merk MAXI-COSI
  • sku 29824890
  • Referentie 1204047110

Productinformatie

Beschrijving

MAXI-COSI Wandelwagen Leona Essential Green Black Frame Brown Leather

Waarom kiezen tussen comfort of gemak, als je het allebei kunt hebben? De ultra-compacte Leona kinderwagen heeft het allemaal; maximaal comfort in een stadsvriendelijk formaat. Leona kan worden gebruikt vanaf de geboorte tot 4 jaar.
Gebruiksgemak

Met een gewicht van slechts 7,5 kg is Leona superlicht, eenvoudig op te vouwen en past in kleine ruimtes en taxibagons, waardoor het leven in de stad gemakkelijk aanvoelt.

Leona kan snel en gemakkelijk met één hand worden opgevouwen, zodat u uw kleintje altijd bij de hand kunt houden terwijl u een trap oploopt of de kofferbak van een auto inpakt. En als je op reis gaat, kun je Leona netjes opbergen in een ultracompacte reistas.

Leeftijd
Dankzij het omkeerbare, verstelbare zitje kan Leona worden gebruikt vanaf de geboorte tot 4 jaar. Je baby kan in beide richtingen plat liggen om te genieten van het ultieme dutje in de buitenlucht wanneer je op pad bent. Als uw baby klein is, kunt u hem naar u toe laten kijken en als hij nieuwsgieriger wordt, kunt u snel en eenvoudig overschakelen op werelds kijken.

Als je kleintje groter wordt, kan de verstelbare rugleuning eenvoudig worden aangepast aan je opgroeiende kind, zodat jullie allebei comfortabel de stad kunnen blijven verkennen.

Het innovatieve ontwerp van Leona kan vanaf de geboorte worden gebruikt in combinatie met compatibele reiswiegen en baby-autostoeltjes.

Comfortfuncties
Oneffen stoepen, stoepranden en straten in de stad - geen probleem. Leona's superzachte gevoerde zitting en schokabsorberende vering maken elke wandeling soepel en ultra-comfortabel. Wat voor weer het ook is, je baby zit altijd comfortabel en ontspannen dankzij de extra overdekte zonnekap.
 

Specificaties

Ultra-compact opvouwbaar
De Leona kinderwagen biedt maximaal comfort in een ultra-compact formaat. Hij is superlicht, past in kleine ruimtes, in taxi's en maakt het leven in de stad gemakkelijk.

Omkeerbaar zitje
Het ontwerp van het Leona zitje maakt het supergemakkelijk om uw baby van u naar de wereld te laten kijken. Zo hebben pasgeborenen en peuters het beste van twee werelden en uitzichten.

Verstelbare rugleuning
Naarmate je kleintje groter wordt, kan de verstelbare rugleuning gemakkelijk worden aangepast aan je opgroeiende kind, zodat jullie allebei comfortabel de stad kunnen verkennen.

3-in-1 reissysteem
De Leona kan vanaf de geboorte worden gebruikt, zodat je meteen samen de wereld kunt gaan verkennen. Het slimme ontwerp kan worden gebruikt in combinatie met een compatibele reiswieg en baby-autozitje.

Laatst bekeken door jou