Maxi-Cosi Kinderwagen Street + EssentialGraphite - Frame Black-Brown Leather

  • Merk MAXI-COSI
  • sku 29758984
  • Referentie 1979750110

Productinformatie

Beschrijving

Maxi-Cosi Kinderwagen Street+ Essential Black Frame Brown Leather

Er wordt gezegd dat je geen compromis hoeft te sluiten tussen functie en stijl. Je kunt beide hebben met de urban Maxi-Cosi Street+ kinderwagen. De Street+ is veelzijdig, levert uitstekende prestaties en is ontworpen om het gezinsleven in de stad prettiger te maken. Het flexibele 3-in-1 reissysteem (alleen de reiswieg is inbegrepen) is geschikt vanaf de geboorte en biedt het grootst mogelijke comfort, zodat elk stadsavontuur moeiteloos verloopt.

Gebruiksgemak
Slim, handig en stijlvol. De Maxi-Cosi Street+ kinderwagen zit vol met praktische handigheden voor in de stad en is ontworpen voor het moderne stadsleven. Om het leven eenvoudig te maken als je jouw handen vol hebt aan je baby en een miljoen andere dagelijkse bezigheden, is de Maxi-Cosi Street+ met slechts één hand compact en eenvoudig in te klappen en dat handig met het zitje in beide richtingen. En de enorme levensreddende XL-boodschappenmand is een must voor drukke ouders die altijd onderweg zijn.

Leeftijdsgroep
De Maxi-Cosi Street+ is vanaf dag één van de reis van je baby de perfecte kinderwagen. De Street+ is veelzijdig, functioneel en flexibel en wordt geleverd met een comfortabele reiswieg voor je baby, die met twee klikken snel en eenvoudig bevestigd kan worden. Bovendien kan het omkeerbare zitje achterover leunen en plat liggen, zodat je baby zowel kan liggen als rechtop zitten. Een complete stadskinderwagen, geschikt vanaf de geboorte tot 4 jaar oud. Het 3-in-1 reissysteem van de Maxi-Cosi Street+ betekent dat het compatibel is met alle Maxi-Cosi-babyautostoeltjes (niet inbegrepen), zodat je reis door de stad soepel verloopt, waar je ook gaat.

Comfortfuncties
De Maxi-Cosi Street+ is het toppunt van aangepast comfort voor het stadsleven. Deze veelzijdige stadsrit zit vol met functies om je veel keuze te bieden. Met de reiswieg bevestigd, heeft je baby meer dan genoeg ruimte om lekker te dutten terwijl je de stad verkent. De brede, gevoerde zitting zorgt ervoor dat je baby comfortabel zit en ruimte heeft om te groeien, met de mogelijkheid om rechtop te blijven zitten of plat achterover te liggen. Trek dan gewoon de uitschuifbare zonnekap van de Street+ naar beneden om het licht buiten te houden. Functioneel design met een cool modern randje.

Gemaakt voor
Als ouders stop je nooit. Als je altijd onderweg bent, heb je een urban-kinderwagen nodig die je kan begeleiden bij het toeren door de stad en die er tegelijkertijd stijlvol uitziet. De Maxi-Cosi Street+ blinkt uit in beide. De schokabsorberende 4-wielvering en de anti-lek wielen zorgen voor de soepelste rit door de stad; voor speelafspraakjes in het park, bijpraten met vrienden, winkelen in de stad of gewoon een wandelingetje door je buurt.

Laatst bekeken door jou