Maxi-Cosi Autostoel Coral 360 40-75 cm - Essential Black

  • Merk MAXI-COSI
  • sku 29611836
  • Referentie 8559672111

Productinformatie

Beschrijving

Maxi-Cosi Autostoel Coral 360 Groep 0+ - Essential Black

Maxi-Cosi ontworp het eerste modulaire 360° draaibare baby-autostoeltje dat ultralicht te dragen is. Het innovatieve modulaire ontwerp voldoet aan de strengste veiligheidsnormen en dit wordt gecombineerd met een geavanceerde en eenvoudig te verwijderen lichtgewicht soft carrier.

Ultralicht om te dragen
De ultralichte soft carrier weegt slechts 1,7 kg en is eenvoudig te dragen.

Intuïtieve FlexiSpin-rotatie met één hand
De FamilyFix 360-base heeft een slim ingebouwd rotatiesysteem, zodat het Coral 360-autostoeltje gemakkelijk met één hand kan worden gedraaid.

Easy-in harnas
Dankzij het Easy-in-harnas kun je je baby supersnel en probleemloos in en uit de auto tillen.

Het eerste modulaire autostoeltje voor baby's
Een modulair systeem met verwijderbare soft carrier voor een comfortabele en aangename rit

Compatibiliteit
De Maxi-Cosi Coral 360 past op de FamilyFix 360-basis (apart verkrijgbaar), waardoor het de ultieme, innovatieve oplossing voor je pasgeboren baby is. Dankzij het ultralichte draaggewicht en de mogelijkheid om de Coral 360 met één hand te draaien, is dit de ultieme, handige oplossing voor jou en je baby. De volledig gestoffeerde soft carrier is op diverse manieren dicht bij te dragen en weegt slechts 1,7 kg. De handgrepen zijn gemakkelijk te verstellen, zodat zowel ouders als pasgeboren kindjes genieten van optimaal comfort. De carrier is eenvoudig in de intuïtieve safety shell te bevestigen en kan gemakkelijk worden vastgeklikt in de FamilyFix 360 draaibare ISOFIX-basis.

Installeren
Het installeren van de Maxi-Cosi Coral 360 is een fluitje van een cent dankzij de FamilyFix 360 draaibare basis die aan de ISOFIX-bevestigingspunten in je auto kan worden bevestigd. Klik de Coral 360 op de basis en je kunt vertrekken! Geen ISOFIX-bevestigingspunten in je auto? Maak je geen zorgen, de Coral 360 kan ook worden geïnstalleerd met behulp van de autogordels in je auto. Met FamilyFix 360 kun je de safety shell van de Coral 360 in je auto laten en je kleintje meenemen in de innovatieve lichtgewicht soft carrier (slechts 1,7 kg zonder de zitverkleiner voor pasgeboren baby's). Dankzij dit slimme modulaire ontwerp kun jij je baby op ergonomische wijze uit de safety shell in de auto tillen, met één hand, zonder gedoe en zonder je hoofd te stoten. De verwijderbare soft carrier is moeiteloos in en uit de safety shell te tillen. De audiovisuele indicatoren bevestigen correcte en veilige installatie.

Laatst bekeken door jou