L.O.L. Surprise! I AM - Dinner

  • Merk L.O.L.
  • sku 29958481
  • Referentie 119449EUC

Productinformatie

Beschrijving

L.O.L. Surprise! I AM - Dinner

Welkom bij Dee-Lish Diner, waar Miss Sundae de lekkerste hamburgers en frietjes van de stad serveert. Vergeet niet naar het dessert te kijken, er staat kersentaart op het menu! Pak 45+ verrassingen uit met deze geheel nieuwe OMG-speelset, inclusief een exclusieve modepop, Miss Sundae, en interactieve kleurwisselfuncties.

Miss Sundae wordt ook geleverd met een verwisselbare outfit voor meerdere looks en ze kent vele verschillende poses. De speelset bevat zowel water- als UV-kleurveranderingsverrassingen. Zet de taart in de oven en doe het licht aan, kijk hoe hij bakt! Klaar om een ​​hapje te eten? Leg een burger op de grill, vergeet niet de pastei aan te drukken voor echte grillstrepen. Vul de friteuse met warm water en doe de friet erin om te koken! Heb je dorst? Schenk een ijskoud drankje uit de dispenser en ontdek welke limonadesmaak jij hebt! Het ijsblokjesbakje kan ook echte ijsblokjes maken!

Bekijk deze nieuwe speelervaring van LOL Surprise in de OMG To-Go Diner Playset en ontdek welke lekkere avonturen je te wachten staan!

Laatst bekeken door jou