Lipault Valies Plume Mini 25 l 45x32x20 cm - Khaki - Foldable

  • Merk LIPAULT
  • sku 30245367
  • Referentie 143193-1475

Productinformatie

Beschrijving

Lipault Valies Plume Mini 25 l 45x32x20 cm - Khaki

Voor je vakantie, cityrip of zakenreis op zoek naar een koffer die geschikt is om mee te nemen als handbagage? Deze underseater mag altijd gegarandeerd gratis mee als handbagage op welke vlucht dan ook, omdat deze onder je stoel in het vliegtuig past. Deze Lipault Plume zachte koffer is geschikt om mee te nemen als handbagage aan boord van het vliegtuig. Met een handbagage koffer bespaar je tijd omdat je geen ruimbagage hoeft in te checken en bij aankomst op bestemming ook niet hoeft te wachten tot je koffer van de bagageband afrolt. Daarnaast scheelt het ook nog eens in de portemonnee, omdat ruimbagage vaak extra kosten met zich meebrengt. Tijdwinst, geen gezeul met koffers en ook nog eens voordelig dus. Ons advies is dan ook altijd om te kiezen voor een handbagage koffer, wanneer dit uiteraard mogelijk is wat betreft de hoeveelheid bagage die je wilt meenemen.

Ideaal voor korte trips: een handbagage koffer
Deze Lipault koffer heeft een inhoud van 25 liter. Er is voldoende ruimte om spullen mee te nemen voor een 2-daagse tot 3-daagse reis.

Een zachte koffer: Flexibel en niet alleen voor je vliegreis
Wat zijn de voordelen van het gebruik van een zachte koffer, zoals deze koffer van Lipault? Als je veel met de bus, trein of auto reist, is een koffer met zachte schaal aan te raden. Een zachte koffer is flexibeler en hierdoor heb jij wat meer vrijheid om de koffer in kleine ruimtes, zoals een kofferbak te kunnen bergen. Een ander voordeel van een zachte koffer is dat het beter bestand is tegen krassen dan een harde koffer. Aan de buitenkant van een zachte koffer zitten opbergvakken en dit maakt deze koffers ook erg geschikt voor een vliegvakantie of zakenreis. Zo kun je allerlei zaken die je tijdens je reis nodig hebt (denk aan je ticket en paspoort) hierin opbergen.

Zachte koffer gemaakt van nylon
Deze Lipault koffer is gemaakt van oersterk nylon. Slijtvaster en minder gevoelig voor vervormingen dan zachte koffers van polyester. Een nylon koffer is duurzaam en gaat wel een tijdje mee!

Laatst bekeken door jou