Lipault Laptoptas Trolley 26 l 35x41x20 cm - Faire Green - 4 Biz

  • Merk LIPAULT
  • sku 30245264
  • Referentie 143677-6507

Productinformatie

Beschrijving

Lipault Laptoptas Trolley 26 l 35x41x20 cm - Faire Green - 4 Biz

Deze Lipault koffer uit de 4BIZ serie is een handbagage koffer. Deze underseater mag altijd gegarandeerd gratis mee als handbagage op welke vlucht dan ook, omdat deze onder je stoel in het vliegtuig past. Voor een korte vakantie, citytrip of zakenreis is een handbagage koffer aan te bevelen, omdat dit je totale reistijd verkort. Je hoeft niet in de rij aan te sluiten om je ruimbagage in te checken en op de luchthaven van bestemming hoef je niet op te wachten bij de bagageband om je koffer weer op te pikken. Wordt deze zakenkoffer van Lipault jouw nieuwe aankoop? Je kunt in deze koffer ook je laptop veilig vervoeren, omdat er een afzonderlijk laptopvak is, die geschikt is voor laptops tot maximaal 15,6".

Een handbagage koffer, perfect voor een korte trip
Deze Lipault handbagage koffer heeft een inhoud van 26 liter. Hierdoor heb je genoeg ruimte om er een twee- tot driedaagse reis mee te maken.

Een zachte koffer: Flexibel en niet alleen voor je vliegreis
Wat zijn de voordelen van het gebruik van een zachte koffer, zoals deze koffer van Lipault? Als je veel met de bus, trein of auto reist, is een koffer met zachte schaal aan te raden. Een zachte koffer is flexibeler en hierdoor heb jij wat meer vrijheid om de koffer in kleine ruimtes, zoals een kofferbak te kunnen bergen. Een ander voordeel van een zachte koffer is dat het beter bestand is tegen krassen dan een harde koffer. Aan de buitenkant van een zachte koffer zitten opbergvakken en dit maakt deze koffers ook erg geschikt voor een vliegvakantie of zakenreis. Zo kun je allerlei zaken die je tijdens je reis nodig hebt (denk aan je ticket en paspoort) hierin opbergen.

Laatst bekeken door jou