Lego Technic 42136 John Deere 9620R 4WD Tactor

  • Merk LEGO
  • sku 30835566
  • Referentie 42136

Productinformatie

Beschrijving

Lego Technic 42136 John Deere 9620R 4WD Tactor

Kinderen die van tractorspeelgoed houden, zullen dol zijn op deze LEGO Technic John Deere 9620R 4WD Tractor 42136 en aanhanger speelgoed. Ontworpen in samenwerking met John Deere, zit deze tractor speelgoed voor kinderen vol met realistische functies. De LEGO Technic bouwbare modeltractor is voorzien van stuurinrichting, een bestuurderscabine met een draaistoel en een kiepbare aanhanger.

Trekker-liefhebbende jongeren zullen genieten van de uitdaging van het bouwen van hun eigen John Deere speelgoedtractor. Daarna kunnen ze zich vermaken met het ontdekken van alle details van het bouwbare model. De aanhanger kantelt, waardoor het perfect is voor het vervoeren van zware ladingen. De wielen laten hem over alle terreinen rijden, en hij heeft een trekstang met een extra scharnier, zodat hij gemakkelijk over heuvels en dalen kan rijden.

LEGO Technic bouwbare modelsets zijn voorzien van realistische bewegingen en mechanismen die jonge LEGO bouwers op een realistische manier kennis laten maken met het universum van geweldige voertuigen. Speelgoed landbouwtractoren zijn een geweldige kennismaking met techniek en prachtige cadeau-ideeën voor kinderen die houden van bouwbare modellen van werkbare auto's.

Laatst bekeken door jou