Lego Speed Champions 76914 Ferrari 812 Competizione

  • Merk LEGO
  • sku 30735956
  • Referentie 76914

Productinformatie

Beschrijving

Lego Speed Champions 76914 Ferrari 812 Competizione

Deze LEGO Speed Champions Ferrari 812 Competizione (76914) constructie speelgoed set brengt het vermogen en de prestaties van de echte limited edition sportwagen tot leven. Kinderen en autofans vanaf 9 jaar kunnen – voor de allereerste keer – deze coole collectible modelauto verzamelen, bouwen en neerzetten op een tafeltje of kastje om te bewonderen.

Deze rode Ferrari speelgoed auto bevat talrijke authentieke details: de gele streep die over de raceauto loopt, de zwarte band op de motorkap, de verhoogde achtervleugel, de opvallende vortex generatoren, de kenmerkende koplampen en achterlichten en de uitlaatpijpen. De set wordt ook geleverd met een minifiguur van een coureur om achter het stuur te plaatsen voor spannende race actie.

Laat de LEGO Builder app je kind begeleiden tijdens een eenvoudig en intuïtief bouwavontuur. Zoom in en draai modellen in 3D, bewaar sets en houd de voortgang bij. LEGO Speed Champions voertuig bouwpakket sets zijn ook geweldige cadeaus voor autoliefhebbers en kleine bouwers.

Laatst bekeken door jou