Lego Ninjago 71785 Jay's Titan Mech

  • Merk LEGO
  • sku 30554982
  • Referentie 71785

Productinformatie

Beschrijving

Lego Ninjago 71785 Jay's Titan Mech

Kinderen van 9 jaar en ouder zullen met plezier urenlang spannende ninja-actie naspelen met deze LEGO NINJAGO Jay's Titan Mech (71785) bouwset. Bereid je voor op een geweldige confrontatie van Jay in zijn sterkste mecha actiefiguur en zijn medeninjastrijder Nya die het opnemen tegen 2 gevaarlijke skeletstrijders.

Deze verstelbare mecha actiefiguur heeft een cockpit op zijn borst met ruimte voor Jay, een groot drakenzwaard, 2 katana's en 2 schieters op zijn schouders. Deze coole speelgoedset voor kinderen bevat 5 LEGO poppetjes van NINJAGO personages: ninjastrijders Jay en Nya, beiden bewapend met een zwaard, een Pixal Bot en skeletstrijders Bottenkoning en Bottenjager met hun eigen bottenstrijderwapens. Er is ook een dubbele kruisboog op een kar die is geladen met 4 snelvuurpijlen.

Deze LEGO NINJAGO set nodigt kinderen vanaf 9 jaar uit om te bouwen, terwijl ze spannende verhalen vol actie naspelen met hun favoriete ninja's. Het is een fantastisch verjaardagscadeau of een leuk geschenk voor zomaar tussendoor, voor kinderen die helemaal weg zijn van actiefiguren en battle speelgoed.

Afmetingen: Jay's Titan Mech is ca. 28 cm hoog.
Bevat 794 onderdelen.

Laatst bekeken door jou