Lego Minecraft 21257 Duel met de Verslinder

  • Merk LEGO
  • sku 31450441
  • Referentie 21257

Productinformatie

Beschrijving

Lego Minecraft 21257 Duel met de Verslinder

Het Duel met de Verslinder (21257) is de allereerste LEGO Minecraft Legends set. Met de meest weerzinwekkende (en meest populaire!) Minecraft actiefiguur in een avontuur om zelf te bouwen.

Deze LEGO Minecraft set speelt zich af in de nieuwe wereld van Minecraft Legends en bevat een van de eindbazen uit de game: de Verslinder. De grote bouwbare figuur heeft lange, zwaaiende armen en een lichaam vol korsten, littekens, zweren en schimmels. Met een druk op de knop kan de Verslinder braaksel uit zijn bek afvuren en slijm uit zijn rugzak lanceren. Er is ook een figuur van een Minecraft boswachter held met authentieke elementen uit de Minecraft game: een vlag, cape, diamanten zwaard en luit. De boswachter rijdt op een Grote snavel en voert het bevel over zijn bondgenoten – een skelet en een keisteengolem.

Voor extra digitaal plezier kunnen bouwers met de LEGO Builder app inzoomen, modellen in 3D draaien en hun voortgang bijhouden. Dit actie speelgoed is een geweldig cadeau voor Minecraft spelers van 8 jaar en ouder.

Laatst bekeken door jou