Lego Marvel 76258 Captain America Bouwfiguur

  • Merk LEGO
  • sku 30969744
  • Referentie 76258

Productinformatie

Beschrijving

Lego Marvel 76258 Captain America Bouwfiguur

Geef de beroemdste supersoldaat uit het Marvel Cinematic Universe aan jonge superhelden van 8 jaar en ouder. Deze LEGO Marvel Captain America bouwfiguur (76258) is ca. 25 cm hoog, volledig verstelbaar en heeft authentieke details voor eindeloos fantasierijk speelplezier.

Dit bouwbare Marvel Avengers speelgoed is leuk om in elkaar te zetten en biedt eindeloze mogelijkheden voor spelen en poseren. Leuk als decoratie in de kinderkamer. Dankzij de beweegbare schouder-, arm-, heup- en beengewrichten van de actiefiguur kunnen kinderen coole actiehoudingen creëren tijdens urenlange spannende missies. De draagbare Avengers figuur heeft authentieke details, zoals het beroemde schild van het personage, dat aan zijn handen of op zijn rug kan worden bevestigd.

Voor extra digitaal plezier kunnen bouwers inzoomen, sets in 3D draaien en hun voortgang bijhouden met de leuke, intuïtieve LEGO Builder app. Een fantastisch verzamelbaar cadeau voor kinderen vanaf 8 jaar om toe te voegen aan een LEGO Marvel collectie.
 

Laatst bekeken door jou