Lego Harry Potter 76404 Adventkalender

  • Merk LEGO
  • sku 30348224
  • Referentie 76404

Productinformatie

Beschrijving

Lego Harry Potter 76404 Adventkalender

Harry Potter fans en kinderen vanaf 7 jaar tellen op een magische manier af naar Kerstmis met de LEGO Harry Potter adventkalender (76404) voor 2022. Met 24 cadeautjes om te ontdekken krijgen kinderen elke dag meer speelmogelijkheden.

Kinderen openen vanaf 1 december elke dag een vakje in de adventskalender, met daarachter Harry Potter speelgoed. Met de eerste 3 cadeautjes maken ze een scène uit de eerste film, met de volgende 3 een scène uit de tweede film, enzovoorts. Naarmate kerst dichterbij komt, kunnen kinderen steeds meer magische momenten uit de films naspelen en het speelgoed combineren voor eindeloze betoverende avonturen. Inclusief 7 minifiguren – Harry Potter, Sirius Zwarts, Jammerende Jenny, Heer Voldemort, Hildebrand Slakhoorn, Nymphadora Tops en Marcel Lubbermans – en bekende voorwerpen uit de Harry Potter films. Er is zelfs een bordspel dat kinderen kunnen spelen zodra alle vakjes zijn geopend. Met zo veel speelmogelijkheden duurt de magie het hele jaar!

Kinderen kunnen het speelgoed uit deze adventkalender combineren met andere LEGO Harry Potter sets; het is een geweldig cadeau voor jongens en meisjes die gek zijn op kerst, films en magie.

Afmetingen: ca. 26 cm hoog, 38 cm breed en 7 cm diep
Bevat 334 onderdelen

Laatst bekeken door jou