LEGO DREAMZzz 71475 De Ruimteauto van Meneer Oz

  • Merk LEGO
  • sku 31628903
  • Referentie 71475

Productinformatie

Beschrijving

Lego DreamZzz 71475 De Ruimteauto van Meneer Oz

Kinderen vanaf 8 jaar reizen de LEGO DREAMZzz wereld binnen met dit De ruimteauto van meneer Oz speelgoed (71475) dat op 2 leuke manieren kan worden gebouwd. Deze bouwset is gebaseerd op de spannende DREAMZzz tv-serie en laat kinderen in de huid kruipen van meneer Oz en Albert om Jayden te redden nadat hij gevangen is genomen door een Grimgebroed.

Het LEGO voertuig moedigt kinderen aan om hun eigen avontuur te kiezen en kan op 2 manieren worden gebouwd: als een ruimterover of een spaceshuttle. In de ruimterovermodus heeft het model een intrekbare grijparm, een beweegbare satelliet en een minirover. In de spaceshuttlemodus beschikt het over twee grote schietkanonnen en een minishuttle.

DREAMZzz personages meneer Oz en Jayden brengen de set tot leven en laten kinderen hun favoriete scènes uit de tv-serie naspelen. De bouwset bevat DREAMZzz figuren van Albert en een Grimgebroed met verstelbare tentakels die de minifiguur van Jayden kunnen grijpen. Een leuk cadeau voor kinderen die van ruimte en auto speelgoed houden.
 

Laatst bekeken door jou