Lego Avatar 75571 Neytiri & Thanator vs. Amp Suit Quaritch

  • Merk LEGO
  • sku 30324235
  • Referentie 75571

Productinformatie

Beschrijving

Lego Avatar 75571 Neytiri & Thanator vs. Amp Suit Quaritch

Ben je op zoek naar een kerstcadeau of een leuk verjaardagscadeau-idee voor kinderen van 9 jaar of ouder? Met dit LEGO Avatar Neytiri & Thanator vs. AMP Suit Quaritch (75571) bouwspeelgoed zit je zeker goed.

De set bevat minifiguren van Neytiri en kolonel Miles Quaritch, een verstelbare Thanator dierenfiguur en de AMP actiefiguur met zitplaats voor de kolonel, plus een junglegedeelte met glow-in-the-dark onderdelen.
Verras filmfans die van de natuur houden met een set die het prachtige, maar ook gevaarlijke, regenwoud van Pandora weergeeft. Kinderen en gezinnen kunnen actiescènes uit de Avatar film voor 2022 naspelen of hun eigen verhalen bedenken. Ze kunnen dit Avatar constructie speelgoed combineren met andere sets (apart verkrijgbaar) voor nog meer speelmogelijkheden.

LEGO Avatar sets zitten vol herkenbare personages en locaties, voor eindeloos veel fantasierijke speelmogelijkheden. Door te bouwen en te spelen met deze veelzijdige set met verstelbare figuren kunnen kinderen het levendige universum van Pandora opnieuw ontdekken.

Afmetingen: het AMP pak van de kolonel is ca. 13 cm hoog, 6 cm breed en 10 cm diep.
Bevat 560 onderdelen.

Laatst bekeken door jou