Le Creuset Fluitketel Kone 1.6 l Ebbenzwart

  • Merk Le Creuset
  • sku 27228445
  • Referentie 40101021400000

Productinformatie

Beschrijving

Le Creuset Fluitketel Kone 1.6 l Ebbenzwart - Geemailleerd Staal

De ketel is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie. 

Deze compacte fluitketel heeft een inhoud van 1,6 liter. Genoeg voor een heerlijk potje thee. De Kone-fluitketel wordt gemaakt van staal, met een geëmailleerde binnen- en buitenkant. Hierdoor zijn vlekken makkelijk te verwijderen en zijn krassen niet of nauwelijks zichtbaar.

Het vullen van de fluitketel gaat heel eenvoudig. Verwijder hiervoor het brede deksel van de ketel en je hebt een grote vulopening. Niet alleen voor het vullen van de ketel is dit prettig, ook bij het spoelen of schoonmaken werkt dit erg fijn. De Kone-fluitketel is voorzien van een inklapbare handgreep. Handig bij het vervoeren of opbergen van de ketel. Deze handgreep kan maar één kant op ingeklapt worden: een subtiel randje blokkeert de greep als je deze de andere kant op wilt duwen. Geen zorgen dus dat de handgreep inklapt tijdens het gieten.

Is het water eenmaal aan de kook, dan laat de ketel dit weten met een vrolijk fluitje. Tijd om de ketel van de warmtebron te halen. Hiervoor raden we wel aan een ovenwant te gebruiken. Want hoewel de handgreep niet heet wordt, kan het kokende water opspatten bij het gieten.

Laatst bekeken door jou