Lacor Precisieweegschaal Pocket 13x8 cm - tot 650 g - op 0.1 g

  • Merk LACOR
  • sku 27831377
  • Referentie 721354

Productinformatie

Beschrijving

Lacor Keukenweegschaal - Pocket Pricisie 

Lacor-precisieweegschaal
Als u een keukenliefhebber bent en u wilt voortdurend nieuwe recepten uitproberen of nieuwe gerechten maken, heeft u waarschijnlijk al gemerkt dat een gewone keukenweegschaal die van gram tot kilo's meet niet altijd helemaal praktisch is, misschien niet zo nauwkeurig, en nauwkeurigheid is iets wat nodig is in veel verfijnde keukenrecepten.

Als u op zoek bent naar een keukenhulpmiddel waarmee u voedsel uiterst nauwkeurig kunt wegen, dan is deze Lacor precisieweegschaal perfect geschikt voor u.

Beschrijving van de taniet-type precisieschaal:

  • Deze precisie keukenweegschaal heeft een klein formaat, met afmetingen van slechts 13 x 8 x 2 cm, wordt een keukenweegschaal die je overal mee naartoe kunt nemen.
  • Het drukplatform van deze Lacor mini-keukenweegschaal is gemaakt van roestvrij staal om u te voorzien van een maximale hygiëne, wat ideaal is omdat het u toelaat om zeer kleine hoeveelheden voedsel te wegen, waarvan u de metingen kunt verkrijgen met grote precisie, aangezien u niets hoeft te gebruiken tussen de weegschaal en het te wegen voedsel.
  • De nauwkeurigheid van deze Lacor keukenweegschaal maakt het mogelijk om hoeveelheden te meten van 0,1 gram tot 650 gram, wat het een uitstekend hulpmiddel maakt voor de exacte bereiding van recepten, het meten van specerijen, zout, bloem, etc. in detail.


 

Laatst bekeken door jou