L.O.L. Surprise O.M.G. Dance Doll - assorti

  • Merk L.O.L.
  • sku 28568823
  • Referentie 117841EUC

Productinformatie

Beschrijving

L.O.L. Surprise O.M.G. Dance Doll - assorti

OMG, wij zussen zijn klaar om te schitteren op de dansvloer. We staan te trappelen om onze moves te remixen en de ultieme Dance Dance Dance te creëren met onze sublieme stijlen. Iedereen danst mee met de B.B.s terwijl je dansmoves uitpakt en combineert zoals je zelf wilt. Stap de dansvloer op en ga helemaal los! Nu we de ultieme LOL Surprise-muziek hebben, hebben we ook de ultieme dansmoves nodig. Met deze serie kunnen fans dansmoves verzamelen en leren, ze vervolgens remixen om hun eigen choreografieën te creëren en danswedstrijden organiseren met hun vrienden en vriendinnen.

Pak de LOL Surprise Dance Dance Dance OMG-modepop uit met 15 verrassingen. Dans B.B. dans, vlieg B.B. vlieg met haar pop/rock-stijl en fantastische mode. Ze heeft een verbluffend mooi gezichtje, prachtig haar en haar eigen fenomenale stijl. Pak de tv-verpakking uit, waarin elk personage echt beweegt op het geperforeerde 'dansscherm' als je de bovenkant verwijdert en aan het lipje trekt. Pak de unieke dansmove van de pop uit en schitter op de dansvloer! Check de magische blacklight-verrassingen in de verpakking. Pak haar fantastische kledinghoes uit voor haar mode en open haar hoedendoos om haar accessoires te bekijken. Zet haar in een fotogenieke pose op de inbegrepen poppenstandaard om met haar te pronken. De verpakking wordt een herbruikbare speelset waar de pop haar moves kan laten zien. Inhoud: modepop, mode, schoenen, accessoires, hoedendoos, blacklight, haarborstel, kledingzak, sticker, kleerhanger, poppenstandaard en herbruikbare verpakking als speelset.

Verzamel alle 4 de LOL Surprise Dance Dance Dance OMG-modepoppen en organiseer de grootste danswedstrijd van het hele universum! Creëer en remix je eigen choreografieën nadat je de dansmove van elke pop hebt uitgepakt! Pak jij een personage uit met een traditionele move of een moderne? Of ontdek een M.C. die de leiding heeft tijdens de danswedstrijd van de B.B.s.

Opgelet: dit product is een assortiment, prijs per pop. Keuze uit: B-Gurl - Virtuelle - Miss Royale - Major Lady
Geef jouw voorkeur door in het betaalproces bij Stap 3 (ADRES).

Laatst bekeken door jou