Krups Nescafe Dolce Gusto Infinisima Touch, Zwart

  • Merk Krups
  • sku 29921751
  • Referentie KP270810

Productinformatie

Beschrijving

Krups Nescafe Dolce Gusto Infinisima Touch, Zwart

Ontdek eindeloze mogelijkheden met de NESCAFÉ® Dolce Gusto® Infinissima koffiemachine van Krups en zijn 1,2 L watertank. Het is zo dun dat het zelfs in de meest compacte keukens past. Bereid koffie van professionele kwaliteit, gegarneerd met dikke en fluweelzachte room dankzij het hogedruksysteem van het koffiezetapparaat (tot 15 bar). Onze hermetisch afgesloten capsules behouden al het aroma van koffie om elke keer weer van smakelijke koffie te genieten. Plaats gewoon de capsule en beweeg de hendel om heerlijke warme dranken te bereiden tussen onze 30 creaties: Espresso, Lungo, Cappuccino, Latte Macchiato, waaraan warme chocolademelk, thee en koude dranken zijn toegevoegd.

Handmatige technologie
U hoeft alleen maar de capsule van uw keuze in te brengen en de hendel te bewegen om de gewenste drank te bereiden.

Druk tot 15 bar
Bereid koffie van professionele kwaliteit gegarneerd met dikke, fluweelzachte crème dankzij het hogedruksysteem van het koffiezetapparaat (tot 15 bar).

Hermetisch
afgesloten capsules Dankzij onze hermetisch afgesloten capsules, die de versheid van de koffie behouden, zult u elke keer genieten van kopjes die rijk zijn aan aroma's.

Premium drankjes
Ontdek meer dan 30 kwaliteitsdranken op basis van koffie, waaronder Intense Espresso, Full-Bodied, Sparkling Cappuccino, Hot Chocolate, Teas en meer.

Hot & Cold
Functie Uw Infinissima koffiemachine is zo veelzijdig dat u ook met gemak heerlijke koude dranken kunt bereiden.

Eco-modus
Handig is dat de eco-modus uw NESCAFÉ® Dolce Gusto® Infinissima-koffiezetapparaat automatisch uitschakelt na 5 minuten inactiviteit, wat hem een A-classificatie voor zijn energieverbruik opleverde.

Ontkalkingswaarschuwing
De aan/uit-knop op het NESCAFÉ® Dolce Gusto® Infinissima-koffiezetapparaat wordt oranje wanneer het tijd is om uw koffiezetapparaat te ontkalken

Laatst bekeken door jou