Krups Arabica EA8170 Volautomatiche Expressomachine met display, 15 bar

  • Merk KRUPS
  • sku 27658286
  • Referentie EA8170

Productinformatie

Beschrijving

Krups Arabica EA8170 - Volautomatische Expressomachine Met Display - 15 Bar

Ervaar de essentie van espresso, zonder enige moeite met de KRUPS Arabica espressomachine. Met al het gemak van een compact formaat en zonder in te boeten op hoeveelheid. Zijn gebruiksvriendelijke kenmerken samen met zijn geavanceerde technologie zorgen voor de echte smaak van koffie en espresso, rechtstreeks in uw kopje.

Product specificaties:

  1. Geniet van een perfecte espresso met alle gebruiksgemak:
    Een eenvoudige en ongecompliceerde machine met geavanceerde technologie om de ware smaak van koffie in zijn puurste vorm te ontketenen. Voor uitzonderlijke dranken, barstend van smaak en aroma.
     
  2. Compact ontwerp met oneindige mogelijkheden:
    Ontdek het beste van beide werelden, met al het gemak van een compact ontwerp zonder in te boeten op hoeveelheid.
     
  3. Geavanceerde technologie voor perfecte koffie:
    KRUPS Quattro Force optimaliseert iedere stap van espressobereiding van koffieboon tot kopje: met 20% snellere maling, ultrafijn stampen, uitstekende filtering en geavanceerde afvoer voor langdurige prestaties.
     
  4. Extragroot LCD-scherm:
    Het intuïtief en gebruiksvriendelijk LCD-scherm geeft u de volledige controle over uw koffiedranken. Maak al uw favoriete dranken met het grootste gemak.
     
  5. Instelbare temperatuur en maalgraad:
    De instelbare maalgraad zorgt voor de perfecte textuur van uw gewenste drank. Van een volle espresso tot lungo koffie. Met een perfecte temperatuurregeling voor uitstekende resultaten.
     
  6. Stoompijpje voor een uitstekende cappuccino:
    Makkelijk in schoonmaak voor extra gebruiksgemak en hygiëne. Het stoompijpje zorgt voor een ruime keuze aan dranken, zo kan u thuis genieten van een heerlijke romige cappuccino.
     
  7. Bewaar uw favoriete recepten:
    De gebruiksvriendelijke geheugenmodus bewaart twee van uw favoriete drankrecepten. Bewaar uw gewenste koffie-instellingen voor steeds opnieuw de perfecte resultaten.
     
  8. Krups Quick Service:
    Unieke after-sales service voor uw Espresso Full Automatic Krups® : gelieve de consumentendienst te contacteren op 070 23 31 59 Als het probleem niet kan opgelost worden per telefoon, zullen we overgaan tot een gratis ophaling van uw Espresso Full Automatic Krups op het adres van uw keuze. U ontvangt bij deze gelegenheid een Espresso. Full Automatic Krups in bruikleen om niet zonder koffie te blijven. 
    *Voorwaarden voor de opholding : gelieve een kopie van uw kassaticket toe te voegen.

 

Laatst bekeken door jou