Keter Opbergbox Store-it-out Midi Beige/Taupe 132x74x110 cm 880l

  • Merk KETER
  • sku 31632438
  • Referentie 249879

Productinformatie

Beschrijving

Keter Opbergbox Store-it-out Midi Beige/Taupe 132x74x110 cm 880l

Keter ontwerpt hun opbergkasten en -boxen met zowel stijl als functionaliteit in gedachten. De Keter Store it Out Midi Containerberging met een inhoud van 880 liter is daarin geen uitzondering. Dit is een handige berging voor het opbergen van bijvoorbeeld containers, barbecuespullen, een grasmaaier of andere tuinaccessoires.

Via twee openslaande deuren en het deksel open en sluit je de containerberging eenvoudig. Met 880 liter aan ruimte kun je veel van je tuinaccessoires in deze berging netjes opbergen. Aan de binnenkant van het deksel zijn twee haken gemonteerd die je vastmaakt aan het deksel van je container. Hierdoor gaat het deksel van de container direct open.

De Store it Out Midi heeft ingebouwde plankdragers waar je planken op kan leggen als je het wil gebruiken om je tuinaccessoires georganiseerd op te bergen. De planken zelf zijn niet inbegrepen. De vloer loopt bij de deuren licht af wat het makkelijk maakt je containers, grasmaaier of barbecue naar binnen te rijden. Er zit op het deurpaneel ook een knopje waarmee je de deuren van het slot kan halen met je voet.

De Keter Store it Out Midi Containerberging is gemaakt van duurzaam kunststof en is daarom onderhoudsvrij. Je kunt het met een gerust hart het hele jaar buiten laten staan.

Laatst bekeken door jou