Jurassic World Indominus Rex met geluid

Productinformatie

Beschrijving

Jurassic World Indominus Rex met geluid

Beleef woeste Jurassic World-avonturen en speel de ultieme dinogevechten na! Verwoest & Verslind Indominus Rex is een walgelijke vergissing van InGen labs en de meest angstaanjagende en dodelijkste dinosaurus die de wetenschap ooit heeft opgeleverd. Deze grote dinosaurus is geïnspireerd op de film en ongeveer 21 cm hoog en 58 cm lang. Hij verwoest alles wat op zijn pad komt en hij jaagt alles en iedereen angst aan!

Zijn onheilspellende uiterlijk: spookachtig witte schubben, boosaardige tanden en lange, agressieve voorpoten. Je bedient de beweging en het geluid van Indominus Rex met twee knoppen: druk op de knop midden op zijn rug om zijn armen te laten bewegen en levensechte hakgeluiden te horen; druk op de knop aan het begin van de staart om zijn kaken te laten smakken en hem te laten brullen!

En het mooiste van alles is dat de Indominus Rex voorover kan buigen om menselijke actiefiguren van 10 cm in één hap te verzwelgen! Een led-lampje in de keel geeft een rode gloed en onthult het silhouet van de menselijke actiefiguur! WAUW! Speel de bloedstollende gevechten na met deze Verwoest & Verslind Indominus Rex en beleef alle spannende avonturen en angstige momenten uit de film opnieuw!

Ook bij deze dinosaurus krijg je een Dino Rivals verzamelkaart waarop precies staat wat de belangrijkste gevechtsstatistieken en eigenschappen van deze dinosaurus zijn. Download de Jurassic World Facts app (voor Android en iOS) voor nog meer dinoplezier! Je kunt je dinosaurus scannen, waarna deze tot leven komt en je alle aanvalsweetjes te horen krijgt, statistieken kunt vergelijken en nog veel meer!

Productspecificaties

  • Materiaal: kunststof
  • Aanbevolen leeftijd: vanaf 4 jaar
  • Afmetingen: 16 x 63.5 x 28 cm
  • Merk: Mattel - Jurassic World
  • Gewicht: 1.15 kg
  • Batterijen: 3 (inclusief)

Laatst bekeken door jou