Jeune Premier Rugzak Bobbie 19 l FC Jeune Premier - 30x41x15.5 cm

Productinformatie

Beschrijving

Jeune Premier Rugzak Bobbie 19 l FC Jeune Premier - 30x41x15.5 cm

De Bobbie FC is een stevige trendy rugzak met een prachtige voetbal print voor zowel school als vrije tijd. Het is een klassiek model met een trendy look. De rugzak heeft een stevige en zachte achterzijde die de rug goed ondersteund. De verstelbare schouderbanden zorgen voor de perfecte aansluiting op de rug.

De Bobbie backpack is opgebouwd uit zeer lichte en slijtvaste materialen die ook nog eens UV- en weerbestendig zijn. Voor de materialen heeft Jeune premier gekozen voor hoogwaardig polyester met een coating van teflon. Deze combinatie maakt de Jeune premier rugzak sterk, duurzaam, vuil en waterafstotend. De materialen zijn volledig vegan!

De rugzak Bobbie bestaat uit 2 vakken. Het hoofdvak is opgedeeld in 2 compartimenten waar men ordelijk A4 mappen, boeken, brooddoos en drinkfles in kwijt kan. De compartimenten van de Backpack Bobbie zijn afgesloten met een stevige en soepel werkende XL-ritssluiting. De boekentas is voor kinderen vanaf 6 jaar en kan simpel onderhouden worden met Jeune Premier cleaner en een witte doek.

 

Laatst bekeken door jou