Jannes - Liever bij jou CD

Productinformatie

Beschrijving

Jannes - Liever Bij Jou (1CD)

Jannes is al sinds 1999 actief als zanger van het levenslied en heeft enkele grote hits op zijn naam, waaronder ‘Mijn Naam Is Jannes’, ‘Laat De Zon Maar Schijnen’, ’Ga Dan’ en vele anderen . Sinds 2004 is hij de hoofdgast en tevens afsluitende act op het Mega Piraten Festijn in het Gelredome, waar hij steevast wordt aangekondigd als ‘De koning Der Piraten’. In 2017 vierde Jannes zijn 15-jarig artiesten jubileum met een jubileumconcert in een uitverkocht Gelredome.

Met deze albumtitel laat Jannes precies weten waar hij het liefst is: bij zijn fans, vandaar dat Jannes gekozen heeft voor de titel ‘LIEVER BIJ JOU’!
Het is iedere keer weer een uitdaging om iets nieuws te produceren, maar ook deze keer is het Jannes weer gelukt om een prachtig album af te leveren met maar liefst 14 nieuwe liedjes.
Het album is tot stand gekomen met zijn vaste schrijf- en productieteam. Daarnaast schreef Jannes zelf ook mee aan één liedje op het nieuwe album: het ‘oude’ nummer ‘M’n Meisje Uit Arcadia’ kreeg een make-over en is een van de liedjes op het nieuwe album.

Tracklist:

1. Wel Of Niet
2. Laat Vandaag De Zon Maar Schijnen
3. K Vraag Het Jou Alleen
4. In Gedachten Fluister Ik Jouw Naam
5. De Nacht Is Lang Genoeg
6. Het Mooiste Meisje Van De Klas
7. Ik Ben Veel Liever Bij Jou
8. Mijn Liefde Is Alleen Voor Jou
9. Dans Met Mij Tot Morgenvroeg
10. 'N Gebroken Hart
11. Nog Steeds Zijn We Samen
12. Wat 'N Ander Ook Zegt
13. Als Je Me Vraagt
14. M'n Meisje Uit Arcadia

Laatst bekeken door jou