Itty Bitty Prettys Theekransje Surprise

  • sku 28154109
  • Referentie 9701UQ1

Productinformatie

Beschrijving

Itty Bitty Prettys Theekransje Verrassing

Je bent uitgenodigd voor het ultieme theekransje! Pak je Itty Bitty Prettys theekopje uit om een uitnodiging voor het meest magische feest en meer dan 12 verrassingslagen te ontdekken! Welke modieuze Itty Bitty Pretty-pop vind jij? Er zijn er 13 om te verzamelen over de kleine en gigantische theekopjes! Pak je pop uit en vind meer verrassingslagen zoals een magisch oplossend theezakje en glinsterende bruisende blokjes. Steek je theezakje in water om het te zien verdwijnen en onthul een totaal schattige en verwisselbare outfit voor je Itty Bitty Pretty! Laat je bruisende kubus in water vallen om nog meer funky accessoires te onthullen. Zo mooi-thee- vol! Kleed, style en kam je Itty Bitty Prettys lange haar om haar klaar te maken voor het ultieme theekransje!

Vorm en maak je eigen zoete lekkernijen met ons speciale zachte ‘deeg’ en vind een minitheekopje en theepot erin zodat je Itty Bitty Prettys hun eigen theekransje kunnen houden! Net als de Itty Bitty Prettys, of je nu een rebelse rocker bent of gek van een kitten, iedereen is welkom op het theekransje van Itty Bitty Prettys!

De fashionista's van Itty Bitty Prettys hebben allemaal verschillende achtergronden, maar delen hun liefde voor thee, verrassingen en het geven van het meest epische feest!
 

Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

Laatst bekeken door jou