It: Chapter One DVD

Productinformatie

Beschrijving

Verhaal:

Het is 1988 wanneer Bill Denbroughs kleine broertje Georgie spoorloos verdwijnt. Hij is het riool ingetrokken door een van gedaante veranderend, maar zich meestal als demonische clown vertonend wezen dat zichzelf Pennywise the Dancing Clown noemt.

Terwijl hij lijdt onder het verlies van zijn broertje, heeft Bill net als zijn vrienden Richie TozierEddie Kaspbrak en Stanley Uris te kampen met de terreur van de agressieve Henry Bowers en zijn maten. Die hebben het daarnaast ook voorzien op nieuwkomer Ben Hanscom, de volgens geruchten nogal makkelijke Beverly Marsh en de thuisonderwijs volgende Mike Hanlon. Net als Bill en zijn vrienden hebben ook zij ieder hun eigen problemen thuis, wat er alles bij elkaar toe leidt dat de zeven elkaar vinden en een groep vormen. Zij maken gedurende die tijd allemaal afzonderlijk van elkaar iets mee dat aansluit op zijn of haar grootste angst.

Wanneer de kinderen zich realiseren dat ze allemaal te maken hebben gehad met Pennywise in één van zijn gedaantes, vechten ze samen terug.

Regie: Andy Muschietti

Speelduur: 129 minuten

Genre: Horror

Audio: Engels, Frans, Italiaans

Ondertiteling: Nederlands, Frans, Engels SDH, ...

Bonus: Deleted scenes

Laatst bekeken door jou