Ipuro Air Pearls Geurdiffuser Plug-In Elektrisch - Zwart

  • Merk IPURO
  • sku 26559663
  • Referentie 26IPU1001

Productinformatie

Beschrijving

Ipuro - Air Pearls Geurdiffuser - Plug-In Elektrisch - Zwart 

iPuro, pionier in de adembenemende wereld van interieur parfums, presenteert met de elektrische geurverstuivers uit de AirPearls-Serie een nieuwe dimensie van sensualiteit. 

De innovatieve technologie met verwisselbare capsules werkt volgens het principe "Plug & Sense": de diffusers vernevelen, door uiterst zachte ventilatie, de geur van speciale 'geurpads' de geurpareltjes in de ruimte. Met één capsule heeft uw el 40 uur geurbeleving bij continue gebruik. De diffusers zijn uitgerust met een 'aan/uit'- en intervalschakelaar voor een langere levensduur. 

De 16 verschillende 'geur-pads' kunnen, afhankelijk van de gewenste sfeer, willekeurig worden gewisseld. Heeft u een heerlijke geur in uw Car-Plug en u wilt van dezelfde geur in huis verder genieten; het enige wat u hoeft te doen is de capsule uit te nemen en in uw 'Home-plug' te plaatsen.

De diffusers zijn verkrijgbaar in drie kleuren: wit, zwart en het rustgevende taupe. 
De drie verschillende formaten van de diffusers bieden veelzijdige gebruiksmogelijkheden zodat u overal kunt genieten van uw persoonlijke interieur parfum in huis, kantoor en zelfs onderweg. Natuurlijk is er ook rekening gehouden met de verschillende aantal m2 van de beoogde ruimten.

Laatst bekeken door jou