Intex Krystal Clear Zoutwatersysteem Voor Zwembaden tot 26.500 Liter

  • Merk INTEX
  • sku 27545234
  • Referentie 26668GS

Productinformatie

Beschrijving

Intex Krystal Clear Zoutwatersysteem

Zoutwatersysteem voor zwembaden tot 26.500 liter

  • Geen chloor meer kopen
  • Gebruikt 100% natuurlijk zout - Niet duur!
  • De ingebouwde timer zorgt voor een regelmatige chloorafgifte
  • Voor gebruik van dit zoutwatersysteem is een zwembadpomp verreist
  • Benodigde pompcapaciteit tussen 3.407 & 15.140 liter/uur
  • Maximale chloor productie: 5 gram per uur

Schoon, zacht en helder water zonder chloor
Dit Intex zoutwatersysteem zorgt voor zacht en helder zwemwater. Het zoutwatersysteem bestrijdt op een natuurlijke manier bacteriën en algen. Het zoutgehalte in het water is zo laag dat je het niet merkt, slechts 10% van zeewater. Hierdoor proef, ruik en voel je het zout nauwelijks.

Geen chloortabletten meer nodig
Je hoeft dankzij dit zoutwatersysteem geen chloortabletten meer te gebruiken om jouw zwembad te onderhouden. Met alle bijbehorende voordelen: je hoeft geen dure potten chloor te kopen, het zwemwater stinkt niet naar chloor, jouw ogen raken niet geïrriteerd bij onder water zwemmen en jouw zwemkleding wordt niet vaal.

Hoe werkt een Intex zoutwatersysteem?

Het Intex zoutwatersysteem combineert 2 manieren om het zwembadwater te behandelen.

  • Het systeem bevat een met titanium gecoate elektrolytische cel. Deze cel zet het aan het water toegevoegde zwembadzout om in Chloor. Zout bestaat uit 2 elementen: Sodium en Chlorine. Het zoute water stroomt langs de elektrolyse cel van het systeem, die daardoor chlorine produceert. Dit komt weer in het water terecht en stroomt terug in het bad. Het Intex zoutwatersysteem produceert dezelfde stoffen als dat er in standaard chloor zitten. Deze stoffen doden algen en bacteriën. Echter, standaard chloor laat deeltjes in het water achter die schadelijk zijn voor de gezondheid en het zwembad. Deze deeltjes blijven niet achter wanneer je het Intex zoutwatersysteem gebruikt.
  • Daarnaast maakt het zoutwatersysteem gebruik van een koper ionisatie anti-alg technologie. Hierdoor worden actieve en desinfecterende koperen ionen aan het water toegevoegd. Deze methode werkt nog effectiever tegen algen dan chloor of andere algwerende zwembadchemicaliën.

Kenmerken Intex Zoutwatersysteem:

Handig display op het Intex zoutwatersysteem
Op het display kun je de timer inschakelen zodat het zoutwatersysteem op de door jou gewenste tijd automatisch wordt ingeschakeld. De working indicator geeft aan dat het zoutwatersysteem is begonnen met de chloorproductie. Het zoutwatersysteem heeft een speciale boost functie om, indien noodzakelijk, het zwembadwater een Chloorshock te geven. Het display heeft toets vergrendeling zodat er niet per ongeluk iets aan de instellingen verandert. Tevens beschikt het zoutwatersysteem over een automatische slaapmodus om energie te sparen en een power button waarmee je zelf handmatig het zoutwatersysteem kunt in- en uitschakelen.

12 volt transformator voor optimale veiligheid

  • 12 volt CE/TUV goedgekeurde transformator.
  • Lengte snoer zoutwatersysteem - transformator: 365 cm
  • Lengte snoer adapter - transformator: 208 cm
  • Zet de transformator op minimaal 3,5 meter van het zwembad

Geleverd met handleiding

  • Meertalige handleiding (o.a. Nederlands, Duits, Engels, Frans, Spaans, Italiaans)
  • Met handige doseerschema's in handleiding

Inclusief adapters voor 32 mm aansluiting
Het Intex zoutwatersysteem heeft standaard 38 mm aansluitingen. Om het systeem ook op Intex pompen met een 32 mm aansluiting aan te sluiten, ontvang je de benodigde adapters. Let op dat het zoutwatersysteem een pomp nodig heeft met een capaciteit van minimaal 3.407 liter per uur. De 3407 filterpomp biedt voldoende capaciteit, mits de pomp zuiver is en er geen gebruikt wordt gemaakt van extra (solar) elementen. Wil je wel graag gebruik maken van extra elementen? Dan raden wij de 5678 filterpomp of een zandfilterpomp aan.

Dienst na verkoop

Opgelet: Intex staat zelf in voor de dienst na verkoop van hun producten. Van zodra er een probleem met het artikel is (schade, tekort, technisch probleeem,...) dien je rechtstreeks contact met Intex op te nemen. Je dient hen te contacteren via deze link: https://www.intexdevelopment.com/support?lst_lang=61

Laatst bekeken door jou