Zo wordt herfst het leukste seizoen

Hoewel we niet echt een fantastische zomer hebben gehad, zit de herfst eraan te komen. Voor velen het vervelendste seizoen, want we moeten afscheid nemen van de warmere temperaturen, de lange dagen én de vakantie. Toch heeft de herfst ook heel wat leuks te bieden. Lees verder “Zo wordt herfst het leukste seizoen”

In blijde verwachting van een baby? Ontdek onze geboortelijsten.

Mag jij straks een wondertje op de wereld zetten? Dan ben je bij ons aan het juiste adres, want wij hebben alles wat je nodig hebt om jouw baby zo goed mogelijk te onthalen en te verwennen.

Een geboortelijst bij ons aanleggen kan gemakkelijk in één van onze 5 winkelpunten. Bovendien heb je een enorme keuze, want we beschikken over een héél uitgebreide collectie babyartikelen. Van babykledij, babykamers, wandelwagens, parken tot babyspeelgoed en autostoelen; we hebben het allemaal! Ontdek snel hoe het werkt.

 

Lees verder “In blijde verwachting van een baby? Ontdek onze geboortelijsten.”

Zin in een frisse duik? Kies het ideale zwembad voor jou!

Je voelt de zon lekker branden op je lichtgebruinde huid. Bloemen in alle kleuren van de regenboog wiegen zachtjes heen en weer in de stille wind. Vlinders fladderen vrolijk om je oren. Je hoort gelach en het geplons van kinderen die bij de buren in het zwembad spelen. Dit terwijl jij de vele zweetdruppeltjes nog maar eens van je voorhoofd veegt… Wat denk je? Tijd voor een frisse duik? Lees verder “Zin in een frisse duik? Kies het ideale zwembad voor jou!”

Onze beste cadeaus voor de liefste papa’s

Nadat we mama in de bloemetjes hebben gezet, is het nu ook tijd om alles uit de kast te halen voor vaderdag. Heb je nog geen cadeau en wil je niet voor het zoveelste jaar op rij uitpakken met een biermand? Dan ben je aan het goede adres. Met welk pakje je jouw vader zal verrassen hangt volledig af van zijn favoriete bezigheid. Van ontspannen en sporten tot BBQ’en en feesten: onze leukste cadeautips vind je hier op een rijtje!

Lees verder “Onze beste cadeaus voor de liefste papa’s”

Blokken… Supra Bazar helpt je erdoor!

 

Het is weer zover! De paasvakantie en de kerstvakantie zijn helaas voor veel studenten de tijd om te studeren. Vind jij het moeilijk om je concentratie erbij te houden terwijl de examens nog zo ver weg lijken?  Wij proberen je enkele tips mee te geven!

Lees verder “Blokken… Supra Bazar helpt je erdoor!”

De jacht op de perfecte barbecue is geopend

Het mooie weer is terug van weggeweest en dat is naar goede gewoonte het startschot voor het barbecue-seizoen. Gezellig samen met vrienden en familie aan tafel met een aperitiefje. Frisse salades en lekkere bijgerechten staan klaar. De karakteristieke, rokerige geur zoekt een weg naar je neus. Begin jij ook al te watertanden bij dit idee? Dan ben je aan het juiste adres!

Lees verder “De jacht op de perfecte barbecue is geopend”

Hoe leg ik mijn eerste moestuin aan? Tips voor beginners

Een eigen moestuin aanleggen is helemaal hip, maar ook erg lekker en vooral leuk om te doen. Je hoeft geen grote tuin te hebben, zelfs op een balkon kan je al aan de slag. Het is bovendien helemaal niet moeilijk, maar toch is het raadzaam wat kennis op te doen. Met deze info kan het alvast niet mislukken. Lees verder “Hoe leg ik mijn eerste moestuin aan? Tips voor beginners”