De nieuwste babyartikelen: van kinderwagens en bedjes tot doopsuiker

Voor je kleinste spruit wil je alleen de beste en leukste spullen. Een knusse kinderwagen, bijvoorbeeld. Of een superveilige Maxi-Cosy met geïntegreerde airbags! Om je wegwijs te maken in ons ruime aanbod lijsten we alvast een reeks bijzondere artikelen op.
Lees er alles over

Geniet van een romantische valentijn met het perfecte cadeau!

De meest romantische dag van het jaar staat weer voor de deur. Op 14 februari probeert het hele land zijn of haar geliefde weer te verrassen met een leuk en romantisch cadeau. Toch is het niet makkelijk om elk jaar weer iets origineels te bedenken. Daarom helpen we je alvast op weg met een aantal cadeaus waar jullie samen van kunnen genieten – want dat is natuurlijk waar valentijn om draait!
Lees er alles over

Ben jij al klaar voor carnaval 2018?

Volgende maand is het weer tijd voor een van de leukste periodes van het jaar. Carnaval 2018 staat voor de deur. Je wil natuurlijk wel opvallen met je mooie verkleedkledij, daarom zetten we alvast een paar tips voor je op een rijtje. Zo vind je beslist de perfecte carnavalskleding voor jou of je kinderen en wordt carnaval ook dit jaar weer een geweldig feest!
Lees er alles over

Wat doen jullie op Oudejaarsavond?

Je herkent de vraag wel: “Wat doen jullie op oudejaarsavond?” De overgang van oud naar nieuw is traditioneel een feest dat we graag met vrienden en familie vieren: een gezellig diner, een leuke party of een combinatie van beide. We doen dit voornamelijk thuis, op verplaatsing, of in een afgehuurde locatie.

Voor de organisator vergt zo’n feest natuurlijk de nodige voorbereiding. Het is fijn dat je niet alles alleen moet doen. Durf dan ook hulp te vragen aan een goede vriend of iemand van de familie. Zij zullen je met plezier helpen, en ze zullen het ook waarderen als je op het feest hun hulp even in de verf zet.
Lees er alles over

Jan van Haasteren- en Wasgij-puzzelactie: 1 + 1 gratis

Ben jij een echte puzzelaar? En hou je wel van een uitdaging? Dan zijn de Jan van Haasteren- en Wasgij-puzzels van Jumbo beslist iets voor jou. Goed voor urenlang puzzelplezier voor kinderen en volwassenen vanaf 12 jaar. Bovendien profiteer je nog tot en met 12 december van onze speciale actie: bij aankoop van twee JVH- of Wasgij-puzzels, betalen wij er één terug.

Lees er alles over

Het Speelgoed van het Jaar is bekend. Dit zijn de winnaars …

Onlangs maakte de Belgische Speelgoedfederatie alle winnaars bekend in de verkiezing ‘Speelgoed van het Jaar’. Er werden prijzen uitgedeeld in twaalf categorieën. De jury was voornamelijk op zoek naar originele en creatieve spellen en speelgoedartikelen. Benieuwd naar de winnaars?

Lees er alles over

Nieuwe Hatchimals Zuffin exclusief verkrijgbaar bij Supra Bazar

Ken jij de Hatchimals al? Het zijn de schattigste en pluizigste wezentjes die je dit najaar zult zien. Ze zitten veilig opgeborgen in hun ei, tot jij hen helpt om eruit te komen. Ze spelen spelletjes, maken grapjes, maar als ze te lang gescheiden zijn, worden ze verdrietig. De Hatchimals zijn beschikbaar in drie kleuren: roze, blauw en paars. En nog leuker: de Zuffin, de schattigste van alle Hatchimals, vind je in de Benelux enkel bij ons.

Lees er alles over