Ontdek ons groot aanbod vinylplaten

Op zaterdag 13 april wordt Record Store Day (#RSD2019) opnieuw wereldwijd gevierd. Op de feestdag van de vinylplaat organiseren platenwinkels en labels heel wat activiteiten. Zo verschijnen er ieder jaar speciale RSD releases en wordt er een ambassadeur aangeduid om de branche te promoten.  Continue reading “Ontdek ons groot aanbod vinylplaten”

Proef het voorjaar & maak met de leukste tools asperges klaar!

Het is bijna lente en dat wil zeggen dat het witte goud, de koningin der groenten, de parel van het land, of simpelweg de asperge weer klaar is om geproefd te worden. Deze bijnamen zijn zeker terecht want de asperge is niet alleen superlekker met een unieke zachte smaak, maar ze is ook gezond! Deze groente zit boordevol vitaminen en mineralen die het immuunsysteem versterken, en bevat bijna geen calorieën. Het aspergeseizoen is echter helaas van korte duur en vanaf half juni moeten we weer een jaartje wachten. Genoeg redenen om dit witte goud snel nog eens klaar te maken! Continue reading “Proef het voorjaar & maak met de leukste tools asperges klaar!”

Creëer een lentefris huis & zomerklare tuin met deze handige checklist!

Langzaamaan wordt het warmer en de natuur ontwaakt uit z’n winterslaap. Eindelijk is het tijd om ramen en deuren open te zetten en de frisse lentewind door je huis te laten waaien. Dé wake-up call om het huis en de tuin eens onder handen te nemen. Heb je hier een hekel aan? Éen van de belangrijkste dingen dat het schoonmaken aangenamer maakt, is ervoor zorgen dat je goed gereedschap gebruikt. Een raamwisser die geen sporen nalaat, en verticuteerhark die helemaal doet wat jij wil zorgt ervoor dat jouw huis en tuin in no time straalt, nog voor de zon straks echt goed schijnt. Geen uitstelgedrag: zet je favoriete muziek op en ga aan de slag met deze handige promoties én tips: Continue reading “Creëer een lentefris huis & zomerklare tuin met deze handige checklist!”

Carnaval 2019: wij zijn er klaar voor. Jij ook?

Binnenkort is het opnieuw carnaval, dé periode waarin het zowel voor jong als oud eindelijk eens toegestaan wordt een boosaardige heks of begeerde spiderman te zijn. Eén tip: wees dit jaar op tijd met zoeken en betover iedereen met je unieke outfit. Zoals altijd bij feestjes, helpt Supra Bazar graag met het uitzoeken van jouw feestoutfit: Continue reading “Carnaval 2019: wij zijn er klaar voor. Jij ook?”

Tuinmeubelen preview collectie Supra Bazar

Terwijl het nieuwe jaar nog maar pas begonnen is en er ongetwijfeld nog koude periodes in het verschiet liggen, komen de eerste nieuwe tuinmeubelen van de collectie 2019 toch stilletjes ons assortiment binnen. We zetten een aantal trends en nieuwigheden voor u alvast op een rijtje.

Continue reading “Tuinmeubelen preview collectie Supra Bazar”

Het kerstboomseizoen nadert! Hoe kies ik een kwaliteitsvolle kunstkerstboom?

Kunstkerstbomen zijn tegenwoordig te verkrijgen in allerlei maten en vormen. De stijgende populariteit is dan ook te danken aan het feit dat deze kunstbomen niet meer van echte dennenbomen zijn te onderscheiden. Bovendien spaar je de natuur, en hoef je niet steeds die ergerniswekkende naalden op te zuigen. Het grootste voordeel is natuurlijk dat je met één slimme aankoop niet elk jaar een nieuwe kerstboom hoeft te zoeken. Keuzestress bij het kiezen van jouw kunstkerstboom? De volgende tips helpen je door het bos de ‘bomen’ te zien. Continue reading “Het kerstboomseizoen nadert! Hoe kies ik een kwaliteitsvolle kunstkerstboom?”

Jouw verlanglijstje aanvullen? Ontdek het speelgoed exclusief verkrijgbaar bij Supra Bazar

Inspiratie nodig voor jouw veel te kort Sint-verlanglijstje of op zoek naar een origineel cadeau? In dit lijstje met speelgoedartikelen, die exclusief te vinden zijn in de Supra Bazar winkels en webshop, ontdek je zeker wat speciaals!  Voor zowel klein als groot, lief of stoer, deze lijst bevat voor elk wat wils. Wees snel, want op 11 december verlaat dit speelgoed opnieuw het assortiment. Continue reading “Jouw verlanglijstje aanvullen? Ontdek het speelgoed exclusief verkrijgbaar bij Supra Bazar”

Speelgoed van het Jaar 2018: de winnaars

 

Elk jaar stijgt het aanbod in speelgoed enorm, maar toch slaagt deze verkiezing er opnieuw in om de meest originele en plezante speelgoedartikelen te selecteren en bekronen met de titel ‘Het Speelgoed van het Jaar 2018′. Ontdek de winnaars!
Continue reading “Speelgoed van het Jaar 2018: de winnaars”

Een verstraler kiezen uit ons groot assortiment? We ‘lichten’ je graag wat verder in!

Verstralers zijn ideaal als automatische verlichting van ingangen, opritten of carports, en voor het afschrikken van inbrekers en dieven. Je kan er licht-accenten mee aanbrengen (bijvoorbeeld op een standbeeld of een boom), en  je vindt ze ook  terug op werven, waar ze dan meestal die kenmerkende gele kleur hebben, mét of zonder statief. Kortom, verstralers zijn multifunctioneel, maar hoe kies je nu de juiste straler voor jouw situatie?

Continue reading “Een verstraler kiezen uit ons groot assortiment? We ‘lichten’ je graag wat verder in!”

Op zoek naar verkoeling?

De zomer is officieel begonnen en zal er meteen stevig invliegen! Er zijn zwoele temperaturen op komst en bovendien zitten de examens er op. Tijd dus om de vakantie voor te bereiden. Bijvoorbeeld door alvast je favoriete zwembad opblaasdier te bestellen. PAS OP: door het wereldwijde succes van de ‘fashion floats’ zullen sommige artikels sneller dan normaal uitverkocht zijn. Wees er dus als de kippen bij!

Continue reading “Op zoek naar verkoeling?”