Blokken tijdens de paasvakantie… Supra Bazar helpt je erdoor!

 

Het is weer zover! De paasvakantie is helaas voor veel studenten de tijd om te studeren. Vind jij het moeilijk om je concentratie erbij te houden terwijl de examens nog zo ver weg lijken?  Wij proberen je enkele tips mee te geven!

Lees verder “Blokken tijdens de paasvakantie… Supra Bazar helpt je erdoor!”

De jacht op de perfecte barbecue is geopend

Het mooie weer is terug van weggeweest en dat is naar goede gewoonte het startschot voor het barbecue-seizoen. Gezellig samen met vrienden en familie aan tafel met een aperitiefje. Frisse salades en lekkere bijgerechten staan klaar. De karakteristieke, rokerige geur zoekt een weg naar je neus. Begin jij ook al te watertanden bij dit idee? Dan ben je aan het juiste adres!

Lees verder “De jacht op de perfecte barbecue is geopend”

Hoe leg ik mijn eerste moestuin aan? Tips voor beginners

Een eigen moestuin aanleggen is helemaal hip, maar ook erg lekker en vooral leuk om te doen. Je hoeft geen grote tuin te hebben, zelfs op een balkon kan je al aan de slag. Het is bovendien helemaal niet moeilijk, maar toch is het raadzaam wat kennis op te doen. Met deze info kan het alvast niet mislukken. Lees verder “Hoe leg ik mijn eerste moestuin aan? Tips voor beginners”

Valentijn… de dag van de koppels?

Valentijn, liefde, koppels, cliché… ieder jaar hetzelfde verhaal! Het blijft een dag die elk jaar opnieuw minder graag gevierd wordt. Het wordt gezien als een commerciële actie, en sommige singles beschouwen dit ook als een ellendige dag.  Ze worden opnieuw herinnerd aan het vrijgezel zijn, hoewel alleen door het leven gaan ook vrij gezellig kan zijn! Het wordt dus tijd dat we Valentijn niet meer op deze ouderwetse manier gaan bekijken! 

Lees verder “”

Fit (in je hoofd) in 2021! Supra Bazar helpt!

Elke dag lopen we rond om al onze zaken zo goed en snel mogelijk in orde te brengen. Bovendien moeten we ook constant beschikbaar zijn, en willen we tegelijkertijd door iedereen gewaardeerd worden. In al deze drukte vergeten we te vaak aan onszelf te denken en even tijd te nemen voor onszelf en ons eigen geluk. Ons goed voelen en sterk in onze schoenen staan, daar willen we in 2021 voor gaan! Lees verder “Fit (in je hoofd) in 2021! Supra Bazar helpt!”

2020, een jaar om nooit te vergeten! 2021 wordt sowieso beter!

Eindelijk is het zover; we kunnen 2020 achter ons laten!
Wat een opluchting, 2021 mag snel beginnen zodat we alle gebeurtenissen van het voorbije jaar zo snel mogelijk kunnen vergeten. We gaan natuurlijk niet alles vergeten uit 2020, want we hebben er ook veel uit geleerd en veel zaken moeten we zeker meenemen voor de rest van ons leven. Het heeft ons vooral dichter bij elkaar gebracht, wereldwijd en toch van thuis uit.

Iedereen heeft zich moeten aanpassen en dat was niet altijd even gemakkelijk. Voor velen was het zoeken naar een nieuwe manier van werken, want alles was anders! Tijd dus om het slechte nieuws achter ons te laten en ons voor te bereiden op een beter, gelukkiger en vooral gezonder 2021 met enkele goede, maar haalbare voornemens! Dat wensen we iedereen toe!  Lees verder “2020, een jaar om nooit te vergeten! 2021 wordt sowieso beter!”