Pokémon Legends: Arceus Nintendo Switch – Een nieuwe wind voor de reeks?

Pokémon Legends: Arceus voor de nintendo Switch verschijnt op 28 januari 2022 in de winkelrekken, maar we geven je graag al een voorproefje van wat je mag verwachten van deze game.
Fans verlangen al een tijdje naar een Pokémon game die afstapt van de traditionele formule. Met deze Pokémon Legends: Arceus zou die wens wel eens werkelijkheid kunnen worden. Een open wereld, andere vechtstijl, een nieuwe look en nog nooit eerder geziene Pokémon moeten voor een unieke ervaring zorgen die zowel oude als nieuwe fans moeten bekoren.

 

Lees verder “Pokémon Legends: Arceus Nintendo Switch – Een nieuwe wind voor de reeks?”

Stop met tijd verspillen in de keuken en start met gezonder eten: meal prepping hoe begin je eraan?

Breng jij tijdens de week ook zoveel tijd door in de keuken? Was je te gehaast ‘s morgens waardoor je niet anders kan dan over de middag te kiezen voor een snelle ongezonde hap. Of je bent zo uitgeput ‘s avonds dat je geen zin meer hebt om te koken. Dus dan steek je maar snel een pizza in de oven? Dan is meal prepping misschien wel de oplossing voor jou.

 

Wees gerust, het is niet moeilijk om ermee te starten en kan je een hoop tijd (en geld) besparen.

Het is de perfecte manier om je maaltijden op voorhand te plannen en aan jouw levensstijl aan te passen. Dus meer tijd om volledig tot rust te komen.

Benieuwd hoe je dit moet aanpakken?
Lees dan zeker verder en ontdek hoe meal preppen jouw leven eenvoudiger zal maken.

Wat is meal prepping

Meal preppen wil zeggen dat je op voorhand je maaltijden klaarmaakt om op een later moment op te eten. Dit kunnen gerechten zijn voor de hele week of voor een aantal dagen. Op die manier kan je bijvoorbeeld op een vaste dag in de week wat tijd besteden aan het voorbereiden van je maaltijden en hoef je de rest van de week niet meer na te denken over wat je die dag gaat eten.

Meal preppen kan je op verschillende manieren doen. Het is dus volledig aan jou om te bepalen hoe je dit doet.

Koken in bulk: Maak grote gerechten in een keer klaar zoals pastasaus, en bewaar ze voor later of vries ze in.

Individuele porties: Verdeel de ingrediënten in individuele porties op voorhand zodat je ze enkel hoeft mee te nemen of op te warmen.

Ingrediënten voorbereiden: Snijd, schil, hak of rooster ingrediënten op voorhand en bewaar ze voor later om aan je gerechten toe te voegen.

Lees verder “Stop met tijd verspillen in de keuken en start met gezonder eten: meal prepping hoe begin je eraan?”

5 boeken om jouw goede voornemens waar te maken

Goede voornemens. Een traditie die elk jaar opnieuw zijn wederoptreden maakt. Jammer genoeg horen we er vaak na enkele weken (of dagen) niets meer over. Van gezonder leven tot meer tijd doorbrengen met familie of vrienden. Iedereen heeft wel iets wat hij of zij het komende jaar beter wil doen om een betere versie van zichzelf te worden.
Om die soms moeilijke doelen die we onszelf opleggen te bereiken kunnen we wel een duwtje in de rug gebruiken. En Supra Bazar wil je graag helpen met actie te ondernemen zodat die goede voornemens niet enkel voornemens blijven. Bereid je dus maar voor, want met deze boeken worden die goede voornemens eindelijk een succes.

Lees verder “5 boeken om jouw goede voornemens waar te maken”

Versier je kersttafel met deze leuke ideetjes

De kerstperiode gaat natuurlijk gepaard met gezellig tafelen samen met familie en vrienden. Een lekker kerstontbijt, een kerstlunch of een groot kerstdiner, een mooi gedekte kersttafel zorgt voor die gezellige sfeer waar we allemaal naar op zoek zijn tijdens de eindejaarsperiode.
Soms kan het moeilijk zijn om origineel uit de hoek te komen. Er zijn natuurlijk eindeloos veel mogelijkheden om je tafel net dat tikkeltje sfeervoller te maken. Sommigen houden van een strakke tafel, anderen zetten de tafel liever vol met allerlei beeldjes, lichtjes of andere decoratiestukken. Daarom hebben we een aantal leuke ideetjes verzameld om jou te helpen je tafel om te vormen tot een echt kunstwerk.
 

Lees verder “Versier je kersttafel met deze leuke ideetjes”

Een persoonlijk cadeau met de instax camera’s en printers

Een leuk cadeau vinden is niet altijd makkelijk. Iedereen is uniek met zijn eigen persoonlijkheid en verlangens waar je rekening mee moet houden. Bovendien zijn er tegenwoordig oneindig veel mogelijkheden, waardoor je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Een zoveelste set sokken of andere nutteloze hebbedingetjes die achterin de kast verdwijnen, dat heeft niemand graag.

Je komt natuurlijk liever origineel uit de hoek met iets waarmee je aan die persoon laat zien dat je echt hem of haar geeft. Ga daarom voor een persoonlijk cadeau waarmee je ieder belangrijk moment samen kan vastleggen.

Lees verder “Een persoonlijk cadeau met de instax camera’s en printers”

Hoeveel kerstballen moeten er in mijn kerstboom?

Met een kerstboom in huis zorg je altijd voor dat tikkeltje extra magie. Maar je hebt het je misschien ook al eens afgevraagd: “hoeveel kerstballen heb ik eigenlijk nodig voor mijn kerstboom?” Het aantal kerstballen voor je kerstboom hangt af van een aantal belangrijke factoren en uiteraard je persoonlijke voorkeur. De grote van je kerstboom zal natuurlijk een bepalende rol spelen. Maar ook het gewenste formaat van de kerstballen en andere decoraties (slingers, lampjes, ornamentjes, …) die je graag toevoegt.

Lees verder “Hoeveel kerstballen moeten er in mijn kerstboom?”

Top 10 Speelgoed voor nog geen € 20

Ontdek speelgoed voor nog geen € 20 bij Supra Bazar

Een lach op het gezicht van je kind toveren hoeft niet altijd duur te zijn. En dat willen we bewijzen met deze lijst speelgoed voor nog geen € 20. We stelden deze top 10 op met de bedoeling het jou gemakkelijk te maken het beste speelgoed uit te kiezen voor een schappelijke prijs. Lees verder “Top 10 Speelgoed voor nog geen € 20”

Speelgoed van het jaar 2021 vind je bij Supra Bazar

De eindejaarsperiode komt eraan en daarmee gaat meestal ook de zoektocht naar het ideale speelgoed voor je kinderen mee gepaard. Maar weet je soms ook niet aan welk speelgoed je kind het meeste plezier zal beleven? Dan biedt de verkiezing van het Speelgoed van het Jaar 2021 misschien wel de oplossing voor jou.

Lees verder “Speelgoed van het jaar 2021 vind je bij Supra Bazar”

Wordt jouw huisdier op Werelddierendag verwend?

Heb je onlangs tijdens de lockdown een huisdier geadopteerd of gaat je viervoeter al langer mee? In beide gevallen is het belangrijk op Werelddierendag onze harige, maar lieve huisgenoot wat extra aandacht te geven. Neem je hond mee voor een toffe wandeling, speel met je kat, geef je dier een cadeautje of snoepje! Vooral aan dat laatste hebben wij gedacht, want we schenken 25% korting op een aantal leuke dierenartikelen. Lees verder “Wordt jouw huisdier op Werelddierendag verwend?”

Behandeling en onderhoud van houten tuinmeubelen

Hout is een natuurlijk product dat onderhevig is aan diverse omgevingsfactoren. Door variatie in temperatuur, neerslag, vochtigheid, … kan het hout leven en/of schimmelvorming vertonen. Zo zijn kleine scheurtjes of barstjes in het hout normaal, deze geven een eigen karakter aan jouw meubelen.

Kleine (zwarte) schimmelvlekjes op het hout kunnen in de eerste levensjaren van de meubelen opduiken. Deze schimmels voeden zich op de natuurlijke oliën die aanwezig zijn in het hout. Hieronder beschrijven we hoe deze vlekken verwijderd én voorkomen kunnen worden. Lees verder “Behandeling en onderhoud van houten tuinmeubelen”