Communie of lentefeest? Geef een nieuwe fiets cadeau!

Een communie of lentefeest is voor elk kind een bijzondere gebeurtenis. Dat vraagt natuurlijk om een cadeau dat memorabel is. Een nieuwe fiets is in zo’n geval beslist een schot in de roos. Continue reading “Communie of lentefeest? Geef een nieuwe fiets cadeau!”

De nieuwste zwembad toppers!

Op sociale media en blogs heb je ze ongetwijfeld zien passeren de voorbije zomer: opblaasbare flamingo’s in alle soorten en maten. Ook eenden en zwanen waren gegeerd wild, het zwembad speelgoed verkocht als zoete broodjes. In 2018 breidt deze trend nog verder uit, met als Keyword: opvallen!

Continue reading “De nieuwste zwembad toppers!”

In een Lay-Z-Spa jacuzzi is het genieten!

10 jaar, zo lang is Bestway al bezig met de ontwikkeling en verkoop van de opblaasbare jacuzzi’s onder de naam Lay-Z-Spa. Ondertussen domineren ze deze markt, en de laatste jaren gaat de verkoop ook in België en Nederland crescendo. Het gevolg is alsmaar betere technologieën en een uitbreidend assortiment. We verlichten graag je keuzestress een beetje met enkele handige tips en weetjes over de nieuwste Lay-Z-Spa collectie.

Continue reading “In een Lay-Z-Spa jacuzzi is het genieten!”

Maak je tuin helemaal af met de perfecte tuinmeubelen en accessoires!

De lente is eindelijk weer in het land.
De vogels fluiten vrolijk en je krijgt die broodnodige portie vitamine D dankzij het heerlijke lentezonnetje. Zijn je gazon en beplanting in topconditie? Dan is het tijd om je tuin in te richten met mooie tuinmeubelen en toebehoren. Als je onze tips volgt geniet je snel weer volop van je tuin en het buitenleven!

Lees er alles over

Koop een Brabantia droogmolen en Brabantia plant een boom!

Door een Brabantia droogmolen of droogrek te kopen steun je momenteel het goede doel! Samen met de organisatie WeForest planten ze een boom voor elke verkochte droogmolen of droogrek. Lees hieronder alles over de Love Nature campagne van Brabantia.
Continue reading “Koop een Brabantia droogmolen en Brabantia plant een boom!”

Trampoline in je tuin plaatsen?

Sta je op het punt om een trampoline te kopen? We helpen je graag een beetje op weg om de juiste trampoline te kopen! Want er zijn heel wat types trampolines: een standaard trampoline op poten, een inground trampoline, een kleine, een grote, een ronde, een rechthoekige,… Continue reading “Trampoline in je tuin plaatsen?”

De nieuwste babyartikelen: van kinderwagens en bedjes tot doopsuiker

Voor je kleinste spruit wil je alleen de beste en leukste spullen. Een knusse kinderwagen, bijvoorbeeld. Of een superveilige Maxi-Cosy met geïntegreerde airbags! Om je wegwijs te maken in ons ruime aanbod lijsten we alvast een reeks bijzondere artikelen op.
Lees er alles over

Geniet van een romantische valentijn met het perfecte cadeau!

De meest romantische dag van het jaar staat weer voor de deur. Op 14 februari probeert het hele land zijn of haar geliefde weer te verrassen met een leuk en romantisch cadeau. Toch is het niet makkelijk om elk jaar weer iets origineels te bedenken. Daarom helpen we je alvast op weg met een aantal cadeaus waar jullie samen van kunnen genieten – want dat is natuurlijk waar valentijn om draait!
Lees er alles over

Ben jij al klaar voor carnaval 2018?

Volgende maand is het weer tijd voor een van de leukste periodes van het jaar. Carnaval 2018 staat voor de deur. Je wil natuurlijk wel opvallen met je mooie verkleedkledij, daarom zetten we alvast een paar tips voor je op een rijtje. Zo vind je beslist de perfecte carnavalskleding voor jou of je kinderen en wordt carnaval ook dit jaar weer een geweldig feest!
Lees er alles over