Op zoek naar verkoeling?

De zomer is officieel begonnen en zal er meteen stevig invliegen! Er zijn zwoele temperaturen op komst en bovendien zitten de examens er op. Tijd dus om de vakantie voor te bereiden. Bijvoorbeeld door alvast je favoriete zwembad opblaasdier te bestellen. PAS OP: door het wereldwijde succes van de ‘fashion floats’ zullen sommige artikels sneller dan normaal uitverkocht zijn. Wees er dus als de kippen bij!

Continue reading “Op zoek naar verkoeling?”

De jacht op de perfecte barbecue is geopend

Het mooie weer is terug van weggeweest en dat is naar goede gewoonte het startschot voor het barbecue-seizoen. Gezellig samen met vrienden en familie aan tafel met een aperitiefje. Frisse salades en lekkere bijgerechten staan klaar. De karakteristieke, rokerige geur zoekt een weg naar je neus. Begin jij ook al te watertanden bij dit idee? Dan ben je aan het juiste adres!

Continue reading “De jacht op de perfecte barbecue is geopend”

Zin in een frisse duik? Kies het ideale zwembad voor jou!

Je voelt de zon lekker branden op je lichtgebruinde huid. Bloemen in alle kleuren van de regenboog wiegen zachtjes heen en weer in de stille wind. Vlinders fladderen vrolijk om je oren. Je hoort gelach en het geplons van kinderen die bij de buren in het zwembad spelen. Dit terwijl jij de vele zweetdruppeltjes nog maar eens van je voorhoofd veegt… Wat denk je? Tijd voor een frisse duik? Continue reading “Zin in een frisse duik? Kies het ideale zwembad voor jou!”

Communie of lentefeest? Geef een nieuwe fiets cadeau!

Een communie of lentefeest is voor elk kind een bijzondere gebeurtenis. Dat vraagt natuurlijk om een cadeau dat memorabel is. Een nieuwe fiets is in zo’n geval beslist een schot in de roos. Continue reading “Communie of lentefeest? Geef een nieuwe fiets cadeau!”

In een Lay-Z-Spa jacuzzi is het genieten!

10 jaar, zo lang is Bestway al bezig met de ontwikkeling en verkoop van de opblaasbare jacuzzi’s onder de naam Lay-Z-Spa. Ondertussen domineren ze deze markt, en de laatste jaren gaat de verkoop ook in België en Nederland crescendo. Het gevolg is alsmaar betere technologieën en een uitbreidend assortiment. We verlichten graag je keuzestress een beetje met enkele handige tips en weetjes over de nieuwste Lay-Z-Spa collectie.

Continue reading “In een Lay-Z-Spa jacuzzi is het genieten!”

Maak je tuin helemaal af met de perfecte tuinmeubelen en accessoires!

De lente is eindelijk weer in het land.
De vogels fluiten vrolijk en je krijgt die broodnodige portie vitamine D dankzij het heerlijke lentezonnetje. Zijn je gazon en beplanting in topconditie? Dan is het tijd om je tuin in te richten met mooie tuinmeubelen en toebehoren. Als je onze tips volgt geniet je snel weer volop van je tuin en het buitenleven!

Lees er alles over

Koop een Brabantia droogmolen en Brabantia plant een boom!

Door een Brabantia droogmolen of droogrek te kopen steun je momenteel het goede doel! Samen met de organisatie WeForest planten ze een boom voor elke verkochte droogmolen of droogrek. Lees hieronder alles over de Love Nature campagne van Brabantia.
Continue reading “Koop een Brabantia droogmolen en Brabantia plant een boom!”

Trampoline in je tuin plaatsen?

Sta je op het punt om een trampoline te kopen? We helpen je graag een beetje op weg om de juiste trampoline te kopen! Want er zijn heel wat types trampolines: een standaard trampoline op poten, een inground trampoline, een kleine, een grote, een ronde, een rechthoekige,… Continue reading “Trampoline in je tuin plaatsen?”

De nieuwste babyartikelen: van kinderwagens en bedjes tot doopsuiker

Voor je kleinste spruit wil je alleen de beste en leukste spullen. Een knusse kinderwagen, bijvoorbeeld. Of een superveilige Maxi-Cosy met geïntegreerde airbags! Om je wegwijs te maken in ons ruime aanbod lijsten we alvast een reeks bijzondere artikelen op.
Lees er alles over