Het kerstboomseizoen nadert! Hoe kies ik een kwaliteitsvolle kunstkerstboom?

Kunstkerstbomen zijn tegenwoordig te verkrijgen in allerlei maten en vormen. De stijgende populariteit is dan ook te danken aan het feit dat deze kunstbomen niet meer van echte dennenbomen zijn te onderscheiden. Bovendien spaar je de natuur, en hoef je niet steeds die ergerniswekkende naalden op te zuigen. Het grootste voordeel is natuurlijk dat je met één slimme aankoop niet elk jaar een nieuwe kerstboom hoeft te zoeken. Keuzestress bij het kiezen van jouw kunstkerstboom? De volgende tips helpen je door het bos de ‘bomen’ te zien. Continue reading “Het kerstboomseizoen nadert! Hoe kies ik een kwaliteitsvolle kunstkerstboom?”

Jouw verlanglijstje aanvullen? Ontdek het speelgoed exclusief verkrijgbaar bij Supra Bazar

Inspiratie nodig voor jouw veel te kort Sint-verlanglijstje of op zoek naar een origineel cadeau? In dit lijstje met speelgoedartikelen, die exclusief te vinden zijn in de Supra Bazar winkels en webshop, ontdek je zeker wat speciaals!  Voor zowel klein als groot, lief of stoer, deze lijst bevat voor elk wat wils. Wees snel, want op 11 december verlaat dit speelgoed opnieuw het assortiment. Continue reading “Jouw verlanglijstje aanvullen? Ontdek het speelgoed exclusief verkrijgbaar bij Supra Bazar”

Speelgoed van het Jaar 2018: de winnaars

 

Elk jaar stijgt het aanbod in speelgoed enorm, maar toch slaagt deze verkiezing er opnieuw in om de meest originele en plezante speelgoedartikelen te selecteren en bekronen met de titel ‘Het Speelgoed van het Jaar 2018′. Ontdek de winnaars!
Continue reading “Speelgoed van het Jaar 2018: de winnaars”

Een verstraler kiezen uit ons groot assortiment? We ‘lichten’ je graag wat verder in!

Verstralers zijn ideaal als automatische verlichting van ingangen, opritten of carports, en voor het afschrikken van inbrekers en dieven. Je kan er licht-accenten mee aanbrengen (bijvoorbeeld op een standbeeld of een boom), en  je vindt ze ook  terug op werven, waar ze dan meestal die kenmerkende gele kleur hebben, mét of zonder statief. Kortom, verstralers zijn multifunctioneel, maar hoe kies je nu de juiste straler voor jouw situatie?

Continue reading “Een verstraler kiezen uit ons groot assortiment? We ‘lichten’ je graag wat verder in!”

Op zoek naar verkoeling?

De zomer is officieel begonnen en zal er meteen stevig invliegen! Er zijn zwoele temperaturen op komst en bovendien zitten de examens er op. Tijd dus om de vakantie voor te bereiden. Bijvoorbeeld door alvast je favoriete zwembad opblaasdier te bestellen. PAS OP: door het wereldwijde succes van de ‘fashion floats’ zullen sommige artikels sneller dan normaal uitverkocht zijn. Wees er dus als de kippen bij!

Continue reading “Op zoek naar verkoeling?”

De jacht op de perfecte barbecue is geopend

Het mooie weer is terug van weggeweest en dat is naar goede gewoonte het startschot voor het barbecue-seizoen. Gezellig samen met vrienden en familie aan tafel met een aperitiefje. Frisse salades en lekkere bijgerechten staan klaar. De karakteristieke, rokerige geur zoekt een weg naar je neus. Begin jij ook al te watertanden bij dit idee? Dan ben je aan het juiste adres!

Continue reading “De jacht op de perfecte barbecue is geopend”

Zin in een frisse duik? Kies het ideale zwembad voor jou!

Je voelt de zon lekker branden op je lichtgebruinde huid. Bloemen in alle kleuren van de regenboog wiegen zachtjes heen en weer in de stille wind. Vlinders fladderen vrolijk om je oren. Je hoort gelach en het geplons van kinderen die bij de buren in het zwembad spelen. Dit terwijl jij de vele zweetdruppeltjes nog maar eens van je voorhoofd veegt… Wat denk je? Tijd voor een frisse duik? Continue reading “Zin in een frisse duik? Kies het ideale zwembad voor jou!”

Communie of lentefeest? Geef een nieuwe fiets cadeau!

Een communie of lentefeest is voor elk kind een bijzondere gebeurtenis. Dat vraagt natuurlijk om een cadeau dat memorabel is. Een nieuwe fiets is in zo’n geval beslist een schot in de roos. Continue reading “Communie of lentefeest? Geef een nieuwe fiets cadeau!”

In een Lay-Z-Spa jacuzzi is het genieten!

10 jaar, zo lang is Bestway al bezig met de ontwikkeling en verkoop van de opblaasbare jacuzzi’s onder de naam Lay-Z-Spa. Ondertussen domineren ze deze markt, en de laatste jaren gaat de verkoop ook in België en Nederland crescendo. Het gevolg is alsmaar betere technologieën en een uitbreidend assortiment. We verlichten graag je keuzestress een beetje met enkele handige tips en weetjes over de nieuwste Lay-Z-Spa collectie.

Continue reading “In een Lay-Z-Spa jacuzzi is het genieten!”

Maak je tuin helemaal af met de perfecte tuinmeubelen en accessoires!

De lente is eindelijk weer in het land.
De vogels fluiten vrolijk en je krijgt die broodnodige portie vitamine D dankzij het heerlijke lentezonnetje. Zijn je gazon en beplanting in topconditie? Dan is het tijd om je tuin in te richten met mooie tuinmeubelen en toebehoren. Als je onze tips volgt geniet je snel weer volop van je tuin en het buitenleven!

Lees er alles over