Hoe leg ik mijn eerste moestuin aan? Tips voor beginners

Een eigen moestuin aanleggen is helemaal hip, maar ook erg lekker en vooral leuk om te doen. Je hoeft geen grote tuin te hebben, zelfs op een balkon kan je al aan de slag. Het is bovendien helemaal niet moeilijk, maar toch is het raadzaam wat kennis op te doen. Met deze info kan het alvast niet mislukken. Lees verder “Hoe leg ik mijn eerste moestuin aan? Tips voor beginners”

Valentijn… de dag van de koppels?

Valentijn, liefde, koppels, cliché… ieder jaar hetzelfde verhaal! Het blijft een dag die elk jaar opnieuw minder graag gevierd wordt. Het wordt gezien als een commerciële actie, en sommige singles beschouwen dit ook als een ellendige dag.  Ze worden opnieuw herinnerd aan het vrijgezel zijn, hoewel alleen door het leven gaan ook vrij gezellig kan zijn! Het wordt dus tijd dat we Valentijn niet meer op deze ouderwetse manier gaan bekijken! 

Lees verder “”

Fit (in je hoofd) in 2021! Supra Bazar helpt!

Elke dag lopen we rond om al onze zaken zo goed en snel mogelijk in orde te brengen. Bovendien moeten we ook constant beschikbaar zijn, en willen we tegelijkertijd door iedereen gewaardeerd worden. In al deze drukte vergeten we te vaak aan onszelf te denken en even tijd te nemen voor onszelf en ons eigen geluk. Ons goed voelen en sterk in onze schoenen staan, daar willen we in 2021 voor gaan! Lees verder “Fit (in je hoofd) in 2021! Supra Bazar helpt!”

2020, een jaar om nooit te vergeten! 2021 wordt sowieso beter!

Eindelijk is het zover; we kunnen 2020 achter ons laten!
Wat een opluchting, 2021 mag snel beginnen zodat we alle gebeurtenissen van het voorbije jaar zo snel mogelijk kunnen vergeten. We gaan natuurlijk niet alles vergeten uit 2020, want we hebben er ook veel uit geleerd en veel zaken moeten we zeker meenemen voor de rest van ons leven. Het heeft ons vooral dichter bij elkaar gebracht, wereldwijd en toch van thuis uit.

Iedereen heeft zich moeten aanpassen en dat was niet altijd even gemakkelijk. Voor velen was het zoeken naar een nieuwe manier van werken, want alles was anders! Tijd dus om het slechte nieuws achter ons te laten en ons voor te bereiden op een beter, gelukkiger en vooral gezonder 2021 met enkele goede, maar haalbare voornemens! Dat wensen we iedereen toe!  Lees verder “2020, een jaar om nooit te vergeten! 2021 wordt sowieso beter!”

25 oktober is het World Pasta Day! Lees hier hoe je zelf de beste pasta kan maken.

Wil jij ook je eigen pasta kunnen maken met of zonder een pastamaker? Supra Bazar zal je hierbij helpen! Wij hebben voor jou een eenvoudig pastarecept uitgezocht voor vier personen. 

World Pasta Day werd opgericht in 1995 toen 40 pastaproducten van over de héle wereld samenkwamen om het eerste World Pasta Congress ooit te houden! Wist je trouwens dat ‘pasta’ het Italiaanse woord is voor deeg?

Lees verder “25 oktober is het World Pasta Day! Lees hier hoe je zelf de beste pasta kan maken.”

Tuinmeubelen aan huis geleverd door Supra Bazar

Gezien we met z’n allen vaker thuis zijn en de weergoden ons goedgezind zijn, genieten we nu vaker met ons gezin in de tuin. Samen wat tuinieren, een gezinsbarbecue, bij sommigen staat het zwembad ook al uit. Misschien waren er plannen om een nieuwe tuinset aan te kopen? We geven u daarom hier al even een overzicht van de nieuwste tuinsets en trends. Alle tuinmeubelen zijn immers op voorraad en kunnen aan huis geleverd worden binnen de 3 tot 4 werkdagen. Zo werk je je tuin af tot in de puntjes.

Lees verder “Tuinmeubelen aan huis geleverd door Supra Bazar”