Hot Wheels Race Crate 4 Lanen racekist met 2 auto's

Productinformatie

Beschrijving

Hot Wheels Race Crate 4 Lanen Racekist

Hot Wheels Racekrat is de ultieme race- en stuntbouwset in één! Meerdere manieren om te spelen: met 3 spannende en unieke wedstrijden. Race, stunt en daag je vrienden uit met dit supercoole krat met 3 vette uitdagingen: Vrije val, Megasprong en Dragrace! Zet je fantasie in de hoogste versnelling met de uitklapbare racebaan, een ruim 2,60 m lange baan en verschillende bloedstollend spannende speelfuncties zoals de speciale startplaats die valse starts voorkomt, een finish-hek en 2 double-slam lanceerders. Elk krat wordt geleverd met een handleiding. Sommige jongere coureurs hebben voor het transformeren van de uitdagingen misschien wat hulp van een volwassene nodig. Alle meegeleverde accessoires zijn geschikt voor gebruik met andere sets. Montage-instructies en etiketten voor opbergen, montage en uit elkaar halen zijn inbegrepen. Het krat kan opgevouwen worden en alle onderdelen passen erin. Dus makkelijk op te bergen en mee te nemen. Inclusief 2 Hot Wheels auto's. Leeftijd 6-10 jaar.

  • Het Hot Wheels Racekrat bevat 3 vette stunts in één set!
  • Als ouders hun kleine coureurs helpen met het in elkaar zetten of het ombouwen van stunts, levert deze set ook nog eens een heleboel speelplezier voor het hele gezin op.
  • Het supercoole krat bevat alle onderdelen die je nodig hebt voor de Vrije val, de Megasprong en de Dragrace.
  • Bouwen, coole races en stunts bevorderen het probleemoplossend vermogen en zetten creativiteit in de hoogste versnelling!
  • Het krat kan opgevouwen worden en alle onderdelen passen erin. Dus makkelijk op te bergen en mee te nemen. Met handige draaghendel.

Laatst bekeken door jou