HG Wasmiddel voor Witte Gordijnen 500gram Expand

HG Wasmiddel voor Witte Gordijnen 500gram

HG

218392

Nieuw

€ 6,29

incl. BTW

tick.png  Levering in BE en NL
        binnen 2 à 3 werkdagen in huis

tick.png  Gratis verzending vanaf € 49.98
        uitgezonderd grote/zware en breekbare artikelen

tick.png  Gratis afhalen vanaf € 49.98
        € 5 servicekost bij kleinere bedragen

tick.png  Klantenservice shop@suprabazar.be
        di-za tussen 9 en 17u: +32 56 43 97 70

tick.png  Veilig betalen
        
bancontact | iDeal | klarna | visa | mastercard

416050103

De HG wasmiddelen voor gordijnen verwijderen vervuilingen van stof, rook, kook en nicotineaanslag probleemloos en maken vitrage weer stralend schoon en heerlijk fris. Er is een HG wasmiddel voor witte gordijnen en één voor gekleurde en getinte gordijnen. De binnenkant van de dop is te gebruiken als maatbeker.

Vul voor gebruik in de wasmachine deze maatbeker tot de ring van 80ml en doe dit in het hoofdwasmiddelbakje en start een wasprogramma op 30 of 40 graden. Na het wasprogramma kan de vitrage eventueel kort gecentrifugeerd worden. De HG wasmiddelen voor gordijnen kunnen ook voor de handwas gebruikt worden. Vul hiervoor de dop tot maatring 40ml en los dit op in ongeveer 5 liter water.

Grotere gordijnen kunnen ook in bijvoorbeeld een badkuip worden behandeld. Vul hiervoor de dop twee keer tot de maatring van 120ml en los dit op in 30 liter water. Vervolgens de gordijnen minimaal 2 uur laten inweken. Tijdens het inweken dient de gordijnen af en toe omgekeerd te worden. Haal de gordijnen na de inweektijd uit het water, knijp de gordijnen uit en spoel ze vervolgens 2 keer uit met schoon water. Voor het beste resultaat, bij zowel de machine als de handwas, de gordijnen laten uitlekken, vochtig ophangen en voor het raam laten drogen.

Lees aandachtig het etiket!

Veiligheidsinformatie

  • Signaalwoord: Gevaar
  • Pictogrammen: 
  • Waarschuwingen (H-zinnen): H318: Veroorzaakt ernstig oogletsel
  • Veiligheidsaanwijzingen (P-zinnen): P305+P351+P338: Bij contact met de ogen: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten; contactlenzen verwijderen, indien mogelijk; blijven spoelen. P102: Buiten het bereik van kinderen houden. P101: Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. P280: Beschermende handschoenen / beschermende kleding / oogbescherming/gelaatsbescherming dragen.
Accept Site use cookies