HG Tegel Cementsluier Verwijderaar 1 l

  • Merk HG
  • sku 218109
  • Referentie 101100103

Productinformatie

Beschrijving

HG cementsluier verwijderaar verwijdert cementsluier van o.a. alle soorten poreuze en niet-poreuze keramische tegels, plavuizen en niet-kalkhoudende natuursteensoorten zoals Noorse leisteen, graniet en kwartsiet. Het unieke van dit product is dat het wel het cement van het tegeloppervlak oplost, maar niet het cement uit de voegen. De voegen worden zelfs versterkt. Ook geschikt voor het verwijderen van roest. 

Los het product op in water. Het oppervlak vooraf nat maken met schoon water en daarna de oplossing in ruime mate aanbrengen met behulp van een dweil of mop. Niet meer dan 10 à 15m²  tegelijk behandelen. Schrob vervolgens het oppervlak goed met een schrobber of borstel. 15 tot 20 minuten laten inwerken en gedurende de inwerktijd de vloer nathouden met de oplossing van dit product. Aansluitend het behandelde oppervlak nog een keer goed schrobben en daarna de oplossing verwijderen met een dweil en aansluitend de vloer dweilen met schoon water.

Lees aandachtig het etiket!

Veiligheidsinformatie

  • Signaalwoord: Gevaar
  • Pictogrammen: 
  • Waarschuwingen (H-zinnen): Schadelijk bij inslikken. Veroorzaakt ernstige brandwonden en oogletsel.
  • Veiligheidsaanwijzingen (P-zinnen): Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. Buiten het bereik van kinderen houden. Niet eten, drinken of roken tijdens het gebruik van dit product. Draag beschermende handschoenen en oogbescherming. NA INSLIKKEN: De mond spoelen. GEEN braken opwekken. BIJ CONTACT MET DE HUID (of het haar): Verontreinigde kleding onmiddellijk uittrekken. Huid met water afspoelen [of afdouchen]. BIJ CONTACT MET DE OGEN: Voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten. Contactlenzen verwijderen, indien mogelijk. Blijven spoelen.

Laatst bekeken door jou