Hatchimals HatchiWOW, Giraffe

Productinformatie

Beschrijving

Hatchimals HatchiWOW - Giraffe

Je hebt nog nooit zo een ei uitgebroed! Maak kennis met de grootste verrassing van Hatchimals tot nu toe: Hatchimals WOW!

In het grootste en allereerste her-uitbroedbare Hatchimals-ei zit een Llalacorn te popelen om je te ontmoeten! De Hatchimals WOW is half eenhoorn, half giraf, en het is de eerste Hatchimal die haar emoties toont door te bewegen – ze kan haar nek uitrekken tot ze wel 80 cm groot is, of weer krimpen. Ze is groter dan je kan dromen!

Elke keer dat je het ei laat uitkomen, heeft Giraffla één van de 10 verrassende stemmingen! Als ze uit het ei is, kan je met haar knuffelen, haar voeren, spelletjes spelen of haar kietelen! Het uitbroeden duurt maar vijf minuten, maardeze Hatchiwow knuffelvriendje heeft je hulp nodig. Wiebel het ei naar voren en naar achteren om het uit te laten komen. Als je de regenboogogen door de eierschaal kan zien, is ze klaar om uit te komen. Ze groeit tot ze de bovenkant van het ei eraf duwt terwijl ze “Hatchy Birthday!” zingt.

Ze is zacht en knuffelbaar, heeft een pluizige snuit en expressieve ogen. Ontdek de unieke persoonlijkheid van je Hatchimals WOW terwijl je met haar speelt!

Knuffel en ze krimpt tot een klein formaat; speel muziek en ze groeit terwijl ze meezingt; beweeg de Confetti Fruit Accessoire op en neer en ze zal volgen; en kietel haar zodat ze begint te giechelen en op en neer beweegt! Als je klaar bent om een nieuwe stemming te ontdekken, plaats je de Hatchimals WOW terug in het ei en laat je haar telkens opnieuw uitkomen!

Met meer dan 250 geluiden en reacties is er zoveel om te ontdekken hoe meer je met je Hatchimals WOW speelt en voor haar zorgt! Ontdek de ultieme Hatchimals-verrassing met Hatchimals WOW!

Uit het ei komt een roze of paarse HatchiWOW. Welke je krijgt weet je pas na het hatchen en is dus een verrassing!
 

Productspecificaties

  • Materiaal: kunststof
  • Aanbevolen leeftijd: vanaf 5 jaar
  • Afmetingen: 20,3 x 20,3 x 30,8 cm
  • Gewicht: 1,48 kg
  • Merk: Spin Master - Hatchimals
  • Batterijen: 4 AA-batterijen (inbegrepen)

Laatst bekeken door jou