Hatchimals CollEGGtibles Pixies Vacay Style Expand

Hatchimals CollEGGtibles Pixies Vacay Style

Hatchimals

27691546

Nieuw

€ 12,98

incl. BTW

tick.png  Levering in BE en NL
        binnen 2 à 3 werkdagen in huis

tick.png  Gratis verzending vanaf € 49.98
        uitgezonderd grote/zware en breekbare artikelen

tick.png  Gratis afhalen vanaf € 49.98
        € 5 servicekost bij kleinere bedragen

tick.png  Klantenservice shop@suprabazar.be
        di-za tussen 9 en 17u: +32 56 43 97 70

tick.png  Veilig betalen
        
bancontact | iDeal | klarna | visa | mastercard

6056546

Hatchimals CollEGGtibles Pixies Vacay Style

Zo schattig! Net als alle Hatchimals Pixies hebben de Vacay Style Pixies magische glittervleugels die echt fladderen, beweegbare hoofden en kleurrijk haar. Als je Pixie even geen bijzondere plekken bezoekt, kun je haar op de standaard plaatsen, haar accessoires opbergen in de koffer of de handbagage gebruiken om met je Pixie te spelen. Je kunt in totaal 10 Pixies Vacay Style-poppen verzamelen. Waar reis jij naartoe? Ga mee met deze glinsterende wereldreizigers, Hatchimals Pixies Vacay Style, versier de koffer met stickers en reis in stijl de wereld rond!

Reis in stijl
De stijlvolle look van elke Pixie is geïnspireerd op haar locatie! Bij elke Pixie vind je 3 verrassingsaccessoires, stickers en een displaystandaard. Bovendien is er een kans van 1 op 10 dat je een exclusieve Hatchimal vindt!

Versier de koffer
Elke Pixies Vacay Style-pop wordt geleverd met superleuke stickers in het thema van haar modieuze bestemming. Gebruik ze om de koffer naar wens te versieren en te personaliseren.

Fladderende glittervleugels
De Vacay Style Pixies zijn even stijlvol als hun locaties! Elke pop heeft kleurrijk sprankelend haar, een fantastische themaoutfit, een beweegbaar hoofd en magische fladderende glittervleugels.

Verzamel ze allemaal
Vacay Style Pixies zijn een geweldig cadeau voor kinderen vanaf 5 jaar. Je kunt 5 poppen uit de roze paspoort-serie en 5 uit de paarse paspoort-serie verzamelen. Voeg ze alle 10 toe aan je verzameling (elk afzonderlijk verkocht). Bovendien is er een kans van 1 op 10 dat je een exclusieve snoezige Hatchimal-verstekeling vindt.

Opgelet: voorkeur doorgeven is niet mogelijk. Laat je verrassen!

Accept Site use cookies