HAARTRIMMER OPLAADBAAR + NETSTROOM 400 SNIJHOOGTES TOT 41 MM, LI-ION BATT.

  • Merk PHILIPS
  • sku 21739815
  • Referentie HC9450/20

Productinformatie

Beschrijving

Philips - Haartrimmer - Oplaadbaar + netstroom - 400 snijhoogtes

De touch-gebruikersinterface toont u precies de geselecteerde maaihoogte. Het aanraakscherm geeft u eenvoudig toegang tot meer dan 400 verschillende maaihoogtes. 
Scan snel de verschillende hoogtes door te vegen, of selecteer achtereenvolgens elke hoogte in stappen van 0,1 mm.  
400 maaihoogtes eenvoudig te selecteren en te vergrendelen: van 0,5 tot 42 mm. Gebruik de aanraakinterface om meer dan 400 maaihoogtes tussen 1 en 42 mm nauwkeurig te selecteren en te vergrendelen, gescheiden door een stap van exact 0,1 mm. 
U kunt de schoen ook verwijderen voor een snede van 0,5 mm. De touch-gebruikersinterface toont u precies de geselecteerde maaihoogte. 

Het aanraakscherm geeft u eenvoudig toegang tot meer dan 400 verschillende maaihoogtes. Scan snel de verschillende hoogtes door te vegen, of selecteer achtereenvolgens elke hoogte in stappen van 0,1 mm.
Gebruik de aanraakinterface om meer dan 400 maaihoogtes tussen 1 en 42 mm nauwkeurig te selecteren en te vergrendelen, gescheiden door een stap van exact 0,1 mm. 
U kunt de schoen ook verwijderen voor een snede van 0,5 mm. De maaier wordt geleverd met 3 schoenen voor een snede van 1 tot 7 mm, 7 tot 24 mm en 24 tot 42 mm. 
Bevestig eenvoudig een van de klompen om te profiteren van een van 400 vergrendelbare maaihoogten, gescheiden door een steek van 0,1 mm. U kunt de tondeuse ook zonder schoen gebruiken voor een snit van 0,5 mm.

Titaniumbladen zijn harder dan staal voor extreme duurzaamheid. Bovendien zijn ze zelfslijpend voor langdurige prestaties en nauwkeurig snijden, elke dag opnieuw.
Selecteer en vergrendel eenvoudig de maaihoogte van uw keuze met het gemotoriseerde hoogteaanpassingssysteem. De motor die de schoen laat draaien, maakt een nauwkeurigheid tot 0,1 mm mogelijk. 
Deze innovatieve technologie zorgt ervoor dat u de gewenste hoogte selecteert en dag na dag consistente resultaten bereikt. Knip alle haartypes met onze geavanceerde DualCut-technologie, waarbij een dubbel geslepen knipelement wordt gecombineerd met minder wrijving. Het innovatieve maaielement is ontworpen om twee keer zo snel te maaien als conventionele Philips-maaiers. 
De solide roestvrijstalen bescherming geeft het een betere duurzaamheid. Deze slimme maaier houdt de laatst gebruikte maaihoogte bij en bespaart 3 voor elke schoen die u gebruikt. 
Selecteer de gewenste hoogte, houd de opslagknop ingedrukt en de maaier slaat uw instelling onmiddellijk op. Je kunt dit voor 3 verschillende hoogtes doen.
De maaier wordt geleverd met een standaard die de lading vereenvoudigt en een draagtas voor meer handige opslag. De Turbo-functie verhoogt automatisch de snelheid wanneer het apparaat dik haar tegenkomt, voor een perfecte snit, moeiteloos. Gebruik de draadloze maaier voor maximale vrijheid en kracht. De krachtige lithium-ionbatterij biedt een batterijduur tot 120 minuten voor 1 uur opladen. Gebruik met of zonder draad.

Specificaties

  • Autonomie: 120 minuten
  • Oplaadtijd: 1 uur
  • 3 klompen
  • Motor: turbo auto

Laatst bekeken door jou