Garnier SkinActive Reiniging Pads Eco 3 stuks - herbruikbaar wasbaar

  • Merk GARNIER
  • sku 29866311
  • Referentie 380591

Productinformatie

Beschrijving

Garnier SkinActive Reiniging Pads Eco 3 stuks - herbruikbaar wasbaar

Garnier SkinActive Herbruikbare Eco Pads Wattenschijfjes zijn tot 1000 keer afwasbaar en een duurzaam alternatief voor wattenschijfjes.

  • Voor duurzamer je gezicht reinigen
  • Herbruikbaar: tot 1000 keer te wassen
  • Verwijdert make-up tot 100%*
  • Reinigt je gezicht van onzuiverheden met Micellair Water


Productomschrijving
De nieuwe Eco Pads van Garnier SkinActive zijn hoogwaardige herbruikbare reinigende wattenschijfjes om het gezicht te reinigen en make-up tot 100% te verwijderen. De Eco Pads zijn te gebruiken in combinatie met jouw favoriete Garnier micellair water. Deze micellair reinigingswaters zijn beschikbaar voor elke huidtype, waardoor duurzaam je gezicht reinigen mogelijk is voor iedereen!

De pads zijn van groot formaat voor comfortabel reinigen, over de huid wrijven is vanwege delicate microvezeltechnologie niet nodig. Dit betekent dat de pads doordrenkt met micellair water vuil en make-up automatisch opnemen. De verpakking bevat 3 reinigende pads die elk tot 1000 keer gewassen kunnen worden op een lage temperatuur. Deze herbruikbare pads zijn onderdeel van Garnier’s missie om dagelijks afval te verminderen.

*Evaluatie bij make-up verwijderen van 51 personen met 3 eco pads door een expert

Het resultaat
Met de Garnier SkinActive Eco Pads verwijder je tot wel 100% zichtbare make-up zonder te wrijven. Micellen in het Garnier Micellair water trekken onzuiverheden en make-up aan als een magneet, waardoor je de pad slechts licht over de huid hoeft te bewegen. Ook moeilijk te bereiken plekjes reinig je gemakkelijk met de dikkere randen.

Hoe te gebruiken?
Gebruik Garnier Micellair Reinigingswater naar keuze om effectief elk type make-up te verwijderen en de huid te reinigen. De herbruikbare reinigende pads zijn geschikt voor gezicht, ogen én lippen. Hard wrijven is niet niet nodig. Was de reinigende pads na gebruik af met water een zeep. Doe één keer in de week de eco pads in de wasmachine voor een grondige reiniging, samen met je andere was. Leg de Eco Pads na een wasbeurt plat neer om te laten drogen.

Garnier staat voor gezonde schoonheid die mensen bij elkaar brengt. Al sinds 1904 biedt Garnier effectieve en innovatieve schoonheidsproducten met een oorsprong uit de natuur die zijn ontwikkeld op basis van uitgebreide expertise op het gebied van een gezond uitziende huid en haar.

Ingrediënten
Pad gemaakt van 100% polyester.

Laatst bekeken door jou