Gabby's Poppenhuis Deluxe Room Cakey's Kitchen, de keuken van Cakey

Productinformatie

Beschrijving

Gabby's Poppenhuis Deluxe Room Cakey's Kitchen, de keuken van Cakey

Ga lekker bakken met Cakey in de DreamWorks Poppenhuis Bakken met Cakey Keuken-speelset. Deze luxe Gabby's Poppenhuis-speelset zit vol leuke details en verrassingen om te verkennen, en brengt de magische ruimte van de tv-serie tot leven. Open de doos met Cakey-actiefiguur, drie meubelstukken, een dienblad met cakejes, plus twee poppenhuis pakketjes met nog twee verrassingsaccessoires.

Net zoals Gabby aan het begin van elke aflevering doet, kun je je speciale poppenhuis pakketjes uitpakken en de mysterieuze accessoires van de set ontdekken: Een taart en een koksmuts die Cakey echt kan dragen. Zet de muts op Cakey en bereid wat lekkernijen voor in de oven. Als ze gebakken zijn, kun je de taart en cupcakes in de kattenkoelkast bewaren - de deur gaat echt open. Plaats vervolgens Cakey boven op de taart en druk op de knop om de taart te laten draaien voor een hageltjesfeest. Het is zo leuk. De Bakken met Cakey Keuken-speelset heeft heel veel functies en is perfect voor fantastisch rollenspel en een geweldig cadeau voor kinderen.

Gebruik deze set met Meermin-kat's Primp en Pamper Badkamer-speelset en Kussen Kat's Zoete Dromen Slaapkamer-speelset, elk afzonderlijk verkocht om jouw DreamWorks Gabby's Poppenhuis-wereld verder op te bouwen. Bovendien kun je de kamer direct in Gabby's Magische Poppenhuis, afzonderlijk verkocht schuiven voor meer manieren om je avonturen in het poppenhuis te beleven.

Voor een laatste verrassing kun je de QR-code in een van de poppenhuis pakketjes scannen om een speciale beloning te ontgrendelen in de gratis Gabby's Poppenhuis-app - beschikbaar op iOS en Android Bereid Cakey voor op een hageltjesfeest met de DreamWorks Gabby's Bakken met Cakey Keuken-speelset

Laatst bekeken door jou