Flying Lotus - Flamagra CD

Productinformatie

Beschrijving

Flying Lotus - Flamagra (1CD)

Het is alweer 5 jaar geleden dat Flying Lotus zijn laatste album – het Grammy genomineerde - ‘You’re Dead’ verscheen. In die tijd heeft het multi-talent uit Los Angeles niet stilgezeten en heeft hij o.a. meegewerkt aan Kendrick Lamar’s classic ‘To Pimp A Butterfly’ en produceerde hij veel van Thundercat’s ‘Drunk’. Het was slechts een kwestie van tijd voordat Flying Lotus weer met zijn eigen full-length statement kwam.

Op 24 mei verschijnt dan eindelijk ‘Flamagra’. Een creatieve opeenstapeling van Lotus’s tientallen jaren carrière en een volgende stap voorwaarts. Het album omvat hip-hop, funk, soul, jazz, dance-muziek, tribal poly-rhythms, IDM, L.A. Beat scene maar is vooral een geheel die niet in één genre te bevatten is. De beste omschrijving is dat het een Flying Lotus album is. Een afro-futuristisch meesterwerk met diepe soul en vol van originaliteit.

Flamagra bevat features van o.a. Anderson .Paak, George Clinton, Little Dragon, Tierra Whack, Denzel Curry, David Lynch, Shabazz Palaces, Thundercat, Toro y Moi, Solange en meer.

 

Tracklist:

1. Heroes
2. Post Requisite
3. Heroes in a Half Shell
4. More
5. Capillaries
6. Burning Down the House
7. Spontaneous
8. Takashi
9. Pilgrim Side Eye
10. All Spies
11. Yellow Belly
12. Black Balloons Reprise
13. Fire Is Coming
14. Inside Your Home
15. Actually Virtual
16. Andromeda
17. Remind U
18. Say Something
19. Debbie Is Depressed
20. Find Your Own Way Home
21. Climb
22. Pygmy
23. 9 Carrots
24. FF4
25. Land of Honey
26. Thank U Malcolm
27. Hot Oct.

Laatst bekeken door jou