Evergreen Biofert 20 kg voor 200 m2 Expand

Evergreen Biofert 20 kg voor 200 m2

22771487

Nieuw

€ 31,99

incl. BTW

tick.png  Levering in BE en NL
        binnen 1 à 2 werkdagen in huis

tick.png  Gratis verzending vanaf € 49.98
        uitgezonderd grote/zware en breekbare artikelen

tick.png  Gratis afhalen vanaf € 49.98
        € 5 servicekost bij kleinere bedragen

tick.png  Klantenservice shop@suprabazar.be
        di-za tussen 9 en 17u: +32 56 43 97 70

tick.png  Veilig betalen
        
bancontact | iDeal | klarna | visa | mastercard

Dit product kan enkel afgehaald worden

BIOF200N

Evergreen Biofert Plus organisch minerale meststof

Met Evergreen Biofert Plus bereik je drie effecten: de meststof voedt het gazon gedurende +/- 3 maanden, door het hoge gehalte aan kalium werkt het product indirect tegen mos en de toegevoegde kalk zorgt voor het op peil houden van de zuurtegraad (pH) van de bodem.

Evergreen Biofert Plus is een samengestelde organo-mineral meststof die natuurlijke grondstoffen bevat, die indirect de bodemstructuur verbeteren. De formule is zacht voor het gazon; de organische voedingselementen komen immers geleidelijk vrij waardoor het aantal maaibeurten niet verhoogd wordt.

 • Inhoud:
  20kg, goed voor 200m²
   
 • Gebruik:
  Drie keer strooien per jaar geeft het beste resultaat: een keer in het voorjaar, eventueel een keer net voor de zomer en nog eens in het najaar, als voorbereiding op de winter. Zo ontstaat een stabiel en zelfvoedend ecosysteem, waardoor je het hele jaar door van een fraai gazon kan genieten. Toepassing in het najaar vormt de ideale voorbereiding op de strenge wintermaanden. Het hoge kaligehalte maakt het gras weerbaarder en zodoende ligt de volgende lente het gazon er al spoedig weer mooi groen bij, zonder veel mos. De dosis bedraagt 100 g/m². Gebruik bij voorkeur de Scotts-meststofstrooier 'EasyGreen' (opening 32) en ga tweemaal over het gazon in richtingen haaks op elkaar staand.
   
 • Gratis:
  Evergreen fluovestje (artikelcode 18558069) bij aankoop van dit product!
Accept Site use cookies