Elvie Borstpomp Curve Manueel Silicone Draagbaar - Handsfree - 120 ml

  • Merk Elvie
  • sku 28821539
  • Referentie EPCUR

Productinformatie

Beschrijving

Elvie Curve - Draagbare manuele borstkolf

De Elvie Curve is een draagbare, siliconen borstkolf met variabele zuigkracht die zorgt voor het zachte kolven van de melk en het opvangen van ingeschoten melk voor ultiem comfort en gemak.

Kolven

Er zijn geen vervelende kleine onderdelen zodat de Elvie Curve gemakkelijk in het gebruik is. 
Gewoon op de siliconen buidel drukken om een natuurlijke zuiugkracht op te wekken en tot 114 ml melk per keer te kolven.

Draagbaar

Je plaatst de draagbare Elvie Curve discreet in je bh waardoor jij je handen vrij hebt en je geen zorgen hoeft te maken dat hij losraakt als je je kindje voedt.

Comfortabel

De Elvie Curve van soft-touch siliconen past perfect op de borst en heeft een ventiel om het niveau van de zuigkracht te regelen waardoor zelfs het kolven van borsten met veel melk comfortabel is.
De Curve kan ook gemakkelijk worden verwijderd.

Veilig en duurzaam 

De Elvie Curve is vaatwasserbestendig, BPA-vrij, gemaakt van voedselveilige siliconen en is perfect voor moeder en baby.

Gebruiksaanwijzing

1. Steek de buidel in het frame.

2. Plaats je tepel in het midden van het tepelgat zonder dat deze de binnenkant van de buidel raakt. Het moet prettig aanvoelen.

3. Druk op de buidel om zuigkracht op te wekken. Als de opgewekte zuigkracht onaangenaam aanvoelt, druk je op de afsluiter om deze te openen en een beetje lucht te laten ontsnappen.

4. Controleer of je tepel nog steeds in het midden zit.

5. Breng de voedingsbh in de juiste positie en trek deze over de Elvie Curve. Zorg dat de Elvie Curve stevig tegen de borst aangedrukt blijft en nauw aansluit.

6. Druk op de buidel als na verloop van tijd de zuigkracht daalt tijdens het kolven zodat de melk blijft komen. Je kunt dit door je bh heen doen. Let goed op het melkniveau om te voorkomen dat de buidel overvol raakt.


 

Laatst bekeken door jou