Edgard & Cooper Kuipje Kat Kabeljauw/Kip - 85 gr

  • Merk E&C
  • sku 28640989
  • Referentie 488103

Productinformatie

Beschrijving

Edgard & Cooper Kuipje Kat Kabeljauw/Kip - 85 gr

Heerlijk natuurlijk katteneten met veel verse kip en MSC-gecertificeerde kabeljauw.

Voor grote, kleine, Perzische of Siamese katten: dit gerecht scoort bij élke kat! Minstens 60% vlees en vis, da's gewoon onweerstaanbaar voor je kleine vleeseter. Kip is mager en caloriearm vlees, rijk aan eiwitten. Als bonus zorgen de natuurlijke goodies als veenbessen, salie en valeriaan voor een boost aan vitamines en mineralen. Kip en Kabeljauw zonder granen is ook helemaal oké voor gecastreerde en gesteriliseerde katten.

Die onweerstaanbare geur van verse kip en kabeljauw met onze typische mix van bessen, kruiden en botanicals doet elke kat spinnen van plezier. Er komt geen vlees- of vismeel aan te pas. En ook geen bewerkte of gedroogde ingrediënten (dat maakt het veel lekkerder én het verteert makkelijker). Het natvoer werd langzaam gegaard, zo blijven die heerlijke smaak en alle goodies het best bewaard. En we doen er nog wat taurine bij voor een scherp zicht en een sterk hart.
 

Samenstelling
kip 54%, MSC*-kabeljauw 6%, mineralen, cranberry's 0,25%, salie 0,13%, valeriaan 0,13%

Voedingsadditieven/kg
zink 15,2 mg (als zinksulfaat-monohydraat), mangaan 3,2 mg (als mangaan(II)sulfaat-monohydraat), jodium 0,5 mg (als calciumjodaat, watervrij), taurine 804,9 mg

Analytische bestanddelen
ruw eiwit 9%, ruw vet 5,5%, ruwe celstof 0,2%, ruwe as 2%, vochtgehalte 82%

Laatst bekeken door jou