Eastpak Valies Tranverz XXS Triple Denim

  • Merk EASTPAK
  • sku 30534805
  • Referentie EK0A5BE826W1

Productinformatie

Beschrijving

Eastpak Valies Tranverz XXS Triple Denim

De Tranverz XXS is de perfecte handbagage koffer voor volwassenen die op zoek zijn naar een zachte koffer met een TSA cijferslot. Het materiaal van de koffer is gemaakt van hoogwaardig polyester en de binnenkant is gevoerd met nylon. Het merk Eastpak staat bekend om zijn kwaliteit en duurzaamheid, en deze koffer is geen uitzondering. De kleur van de hardware is zwart en de kleur van de koffer is Triple Denim.

De Tranverz XXS biedt verschillende opberg opties, waaronder een binnenvak met ritssluiting en een buitenvak met ritssluiting. Dit maakt het gemakkelijk om al je spullen georganiseerd te houden tijdens het reizen. De koffer sluit met een ritssluiting en heeft een TSA cijferslot, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over de veiligheid van je spullen.

Deze zachte koffer is perfect voor reizigers die op zoek zijn naar een handbagage koffer die gemakkelijk mee te nemen is en voldoet aan de eisen van de meeste luchtvaartmaatschappijen. De Tranverz XXS is niet alleen praktisch, maar ook stijlvol en past perfect bij elke reisoutfit. Kies voor de Tranverz XXS en reis in stijl!

Laatst bekeken door jou