Drop Shot Padel Racket Sakura 3.0 Expand

Drop Shot Padel Racket Sakura 3.0

Drop Shot

28476096

Nieuw

€ 79,00

incl. BTW

tick.png  Levering in BE en NL
        binnen 2 à 3 werkdagen in huis

tick.png  Gratis verzending vanaf € 49.98
        uitgezonderd grote/zware en breekbare artikelen

tick.png  Gratis afhalen vanaf € 49.98
        € 5 servicekost bij kleinere bedragen

tick.png  Klantenservice shop@suprabazar.be
        di-za tussen 9 en 17u: +32 56 43 97 70

tick.png  Veilig betalen
        
bancontact | iDeal | klarna | visa | mastercard

DP244004

Drop Shot Padel Racket Sakura 3.0

De Drop Shot Kibo 2.0 is een model uit de “Essential” lijn van Drop Shot.
Deze reeks is ontworpen en ontwikkeld voor iedereen die nieuw is in het paddelen, ongeacht leeftijd (+ 12j) of geslacht.

Prima rackets dankzij elastische en flexibele materialen in combinatie met een eva super flex EVA SOFT, en onze FULL EVA SYSTEM technologie, dat geeft een grote sweetspot om spelers te helpen in de vroege leerfase.
Rackets van maximaal comfort en veelzijdigheid

Met de balans in het midden geeft dit rackettype in TRAAN vorm het gevoel van controle. Deze vorm is een mix tussen diamant en rond, waardoor de rackets geschikt zijn voor elk type spel. Zo hebben spelers een uitstekende mix tussen power en controle en kunnen ze uit verschillende slagen kiezen.
De sweetspot van een traan-vorm racket ligt meer aan de bovenkant wat het racket ideaal maakt om te smashen.
(De sweetspot is het gebied binnen het frame waar een speler de bal met de grootste versnelling en nauwkeurigheid raakt.)
De vibratie van het frame is hier het laagst. Daarom wordt dit gebied ook wel het ideale contactpunt genoemd. Afhankelijk van de vorm van het frame verandert de grootte en de positie van de sweetspot.

Drop Shot gebruikt EVA FOAM in al zijn padel rackets. EVA (ethyl vinyl acetate) is geen plastic of rubber maar een synthetisch schuim wat een rubberachtig effect geeft. EVA is opgebouwd uit duizenden luchtbelletjes en dat maakt verderlicht, flexibel en schokabsorberend.
Er wordt bij Drop Shot een onderscheid gemaakt tussen EVA Soft, EVA Tech en EVA Pro.
Bij de Sakura 3.0 is EVA SOFT gebruikt en heeft als eigenschap dat het zeer elastisch is en licht in gewicht, dit zorgt voor meer power en een grotere sweetspot wat op zijn beurt zorgt voor meer comfort.

Het racketblad van de Drop Shot Sakura 3.0 is opgebouwd met lagen glasvezel (fibre glass). Glasvezel is noodzakelijk om de nodige flexibiliteit mee te geven aan het racketblad. Glasvezel is relatief goedkoop, de keerzijde is echter dat glasvezel niet zo sterk is bij impact.

Het frame is vervaardigd van dubbele buisvormige carbonweefsels die voorgeïmpregneerd zijn met harsen van maximale duurzaamheid, waardoor ze homogeen zijn op alle vlakken van het slagvlak en een grotere stijfheid hebben, zodat er geen energie verloren gaat door de vervorming van het frame.

Technologies:

EVA Soft: Constructiesysteem waarbij het blad 100% Eva-rubber is zonder buisframe. Zorgt voor een grotere ‘sweet spot’ en een maximale trillingsreductie van het blad.

Fiber Glass Surface: Drop Shot maakt gebruik van SS Glas kwaliteit, dat is een sterkere en meer elastische glasvezel, het verstrekken van een betere sterkte en speelbaarheid aan onze raquetten.

Double Tubular Carbon: Al onze carbon frames zijn vervaardigd met dubbele buisvormige koolstofweefsels die voorgeïmpregneerd zijn met harsen van maximale duurzaamheid, waardoor ze homogeen zijn op alle vlakken van het slagvlak en een grotere stijfheid hebben, zodat er geen energie verloren gaat door de vervorming van het frame.

Cork Cushion Grip: Het antivibratiesysteem, dat in combinatie met de andere systemen die wij voorzien, maken onze rackets ideaal voor spelers die chronische blessures dragen. Het bestaat uit een kurkblad dat zich in het gebied van de greep bevindt, waardoor de trillingen de hand van de speler niet kunnen bereiken.

 • Doelgroep: Senior
 • Gewicht: 360-380 gr
 • Balans: Midden
 • Type speler: Beginner + 12j
 • Bladdikte: 38 mm
 • Frame: Full Eva System
 • Face: Fiber Glass
 • Core: Eva Soft/Low Density
 • Technology: Full Eva System
 • Type racket: Power/Controle
 • Kleur: Zwart/Blauw
Accept Site use cookies