In prijs verlaagd! Drop Shot Padel Racket Essence Expand

Drop Shot Padel Racket Essence

Drop Shot

28476144

Nieuw

€ 195,00

incl. BTW

€ 229,00 incl. BTW

-€ 34,00

tick.png  Levering in BE en NL
        binnen 2 à 3 werkdagen in huis

tick.png  Gratis verzending vanaf € 49.98
        uitgezonderd grote/zware en breekbare artikelen

tick.png  Gratis afhalen vanaf € 49.98
        € 5 servicekost bij kleinere bedragen

tick.png  Klantenservice shop@suprabazar.be
        di-za tussen 9 en 17u: +32 56 43 97 70

tick.png  Veilig betalen
        
bancontact | iDeal | klarna | visa | mastercard

DP244013

Drop Shot Padel Racket Essence

De Drop Shot Essence is een model uit de “LCP” lijn van Drop Shot.
LCP zijn fibers die Drop Shot exclusief ontwikkeld heeft met Extrem Technologie. Extra fijn en plat koolstof van 24.000 koolstofdraden per draad, bestendig en flexibel. Ideaal voor maximale controle en krachtige slagvlakken. De racketbladen gemaakt met dit materiaal genieten van een geweldige touch en controle.

Met de balans in het midden geeft dit rackettype in TRAAN vorm het gevoel van controle. Deze vorm is een mix tussen diamant en rond, waardoor de rackets geschikt zijn voor elk type spel. Zo hebben spelers een uitstekende mix tussen power en controle en kunnen ze uit verschillende slagen kiezen.
De sweetspot van een traan-vorm racket ligt meer aan de bovenkant wat het racket ideaal maakt om te smashen.
(De sweetspot is het gebied binnen het frame waar een speler de bal met de grootste versnelling en nauwkeurigheid raakt.)
De vibratie van het frame is hier het laagst. Daarom wordt dit gebied ook wel het ideale contactpunt genoemd. Afhankelijk van de vorm van het frame verandert de grootte en de positie van de sweetspot.

Drop Shot gebruikt EVA FOAM in al zijn padel rackets. EVA (ethyl vinyl acetate) is geen plastic of rubber maar een synthetisch schuim wat een rubberachtig effect geeft. EVA is opgebouwd uit duizenden luchtbelletjes en dat maakt verderlicht, flexibel en schokabsorberend.
Er wordt bij Drop Shot een onderscheid gemaakt tussen EVA Soft, EVA Tech en EVA Pro.

Bij het “Essence” model is EVA Pro gebruikt, wat iets harder is dan de soft en heeft als eigenschap dat het zeer goed schok absorberend is. Het geeft meer controle aan de gevorderde spelers die een krachtige slag hebben.

Het frame is vervaardigd van dubbele buisvormige carbonweefsels die voor-geïmpregneerd zijn met harsen van maximale duurzaamheid, waardoor ze homogeen zijn op alle vlakken van het slagvlak en een grotere stijfheid hebben, zodat er geen energie verloren gaat door de vervorming van het frame.

Technologies:

EVA PRO: is iets harder dan de soft en heeft als eigenschap dat het zeer goed schok absorberend is. Het geeft meer controle aan de gevorderde spelers die een krachtige slag hebben
Textreme Cubicarbon Surface: Extra fijn en plat koolstof van 24.000 koolstofdraden per draad, bestendig en flexibel. Ideaal voor maximale controle en krachtige slagvlakken. De racketbladen gemaakt met dit materiaal genieten van een geweldige touch en controle.
Double Tubular Carbon: Alle Drop Shot carbon frames zijn vervaardigd met dubbele buisvormige koolstofweefsels die voor-geïmpregneerd zijn met harsen van maximale duurzaamheid, waardoor ze homogeen zijn op alle vlakken van het slagvlak en een grotere stijfheid hebben, zodat er geen energie verloren gaat door de vervorming van het frame.
Cork Cushion Grip: Het antivibratiesysteem, dat in combinatie met de andere systemen die ze bij Drop Shot voorzien, maken onze rackets ideaal voor spelers die chronische blessures hebben. Het bestaat uit een kurkblad dat zich in het gebied van de greep bevindt, waardoor de trillingen de hand van de speler niet kunnen bereiken.
3D Face: 3D textuur in een ruitvorm, exclusief ontworpen door Drop Shot, om een groter effect te geven aan de bal, excellent voor agressieve spelers.

 • Doelgroep: Senior
 • Gewicht: 360-380 gr
 • Vorm: Traan
 • Balans: Midden
 • Type speler: Hoog niveau
 • Bladdikte: 38 mm
 • Face: Cubicarbon + LCP 24K + 3D
 • Frame: Double Tubular Carbon
 • Core: Eva Pro / High Density
 • Technology: Cork grip, Power Beam Heart
 • Type racket: Power/conrole
 • Kleur: Zwart/Rood/Blauw
Accept Site use cookies