Dopper Insulated Drinkfles 350ml Blazing Black

  • Merk Dopper
  • sku 27064304
  • Referentie 2059

Productinformatie

Beschrijving

Dopper Insulated - Drinkfles - Blazing Black - 350 ml

Hoe verslaat een kleine fles zoiets groots als de plastic soep? Daar heb je wel een dosis superkrachten voor nodig! Nou, dit is de Dopper Insulated Blazing Black 350 ml en aan superkrachten heeft hij geen gebrek. Met deze fles claimen we elk ons eigen stukje schone oceaan en beschermen we ze het tegen wegwerpflesjes. Hoewel deze fles kleiner is dan de Doppers van 580 ml, is hij Onverschrokken met een hoofdletter O.

In elke situatie houdt de Dopper Insulated Blazing Black je water 9 uur warm of 24 uur koud. Kijk jij liever Jaws dan Free Willy? Er is ook een Dopper Insulated Wavy White! Deze statement-fles is er in twee maten: 580 ml en 350 ml (ongeveer even groot als een Dopper Original).

Onze dark knight

Yin en yang? Schattig, maar nee. Onze flessen zijn niet zo zen. Ze zijn hier om een einde aan de plastic soep te maken. Deze Dopper dankt zijn kleur aan de diepste en donkerste delen van onze oceanen, aan de rug van de Manta Ray, aan de volledige eclips. De batman van de zee. Je kunt de plastic wegwerpflesjes bijna horen jammeren als je met deze fles langsloopt.

Daar heeft wegwerpplastic niet van terug!

Het ontwerp van deze fles is adembenemend. De beker glanst, de fles is mat. Alles draait om contrast. Hij valt op, net als jij. Het is jouw zwaard in deze epische strijd om de gezondheid van onze oceanen. Jouw geheime wapen. Geheim, omdat hij precies in je tas past. Je kunt de fles dus op precies het juiste moment tevoorschijn halen, telkens wanneer je iemand ziet met een wegwerpflesje. Take that! 

Laatst bekeken door jou