Disney Frozen 2 - Pop Elsa travel

  • Merk Disney
  • sku 30351688
  • Referentie F07965X0

Productinformatie

Beschrijving

Disney Frozen 2 - Pop Elsa Travel

In de Disneyfilm Frozen 2 komt oude magie weer tot leven en reist Elsa ver van huis om haar krachten te testen en te ontdekken wat haar bestemming is. Met deze Elsa-pop en haar lange blonde haar in een elegante schuine vlecht kunnen kinderen scènes uit de Disneyfilm Frozen 2 naspelen. Ze draagt haar reisoutfit met een mooi wit en lichtblauw geometrisch patroon en een afneembaar paar laarzen. Kinderen kunnen de Elsa-pop met 5 scharnierpunten in verschillende houdingen plaatsen om filmscènes na te spelen of er zelf te bedenken.

MODEPOPSCHOENEN: Elsa draagt een cape en een paar laarzen die passen bij haar outfit.

LANG BLOND HAAR: kinderen zullen dolgraag spelen met Elsa’s lange blonde lokken en haar kenmerkende vlecht.

SPEELGOED VOOR KINDEREN VANAF 3 JAAR: fans van de Frozen Disneyfilms zullen dol zijn op de Elsa-pop als verjaardags- of kerstgeschenk om filmscènes na te spelen of er zelf te bedenken.

Verzamel de Disney Frozen-poppen en -speelsets om avontuurlijke scènes na te spelen met bekende en geliefde personages zoals Anna, Kristoff, Olaf en Sven. (Elk afzonderlijk verkrijgbaar. Zolang de voorraad strekt.) Deze Elsa-pop is ideaal als kerst- of verjaardagsgeschenk voor kinderen vanaf 3 jaar die zich graag voorstellen dat ze de magische wereld in en rond Arendelle verkennen!

Laatst bekeken door jou