Cybex Autostoel Sirona Sx2 I-Size Moon Black incl. Base Groep 0+-1

  • Merk CYBEX GOLD
  • sku 30454062
  • Referentie 522002033

Productinformatie

Beschrijving

Cybex Autostoel Sirona SX2 I-Size Moon Black

Het innovatieve 360 ​​graden draaimechanisme biedt een comfortabele en rugvriendelijke manier om je kind in de Sirona te leggen. In een oogwenk kan de stoel naar de deurzijde worden gedraaid en ook snel en eenvoudig overschakelen van achterwaarts naar voorwaarts gericht.

Achteruit gerichte, veilige rit

In de achterwaarts gerichte positie worden de krachten bij een crash op de schaal van het kinderzitje gericht. Bovendien is de geïntegreerde bescherming tegen zijdelingse aanrijdingen vanaf het begin klaar voor gebruik, zonder installatie. Zo worden de krachten samen met de energieabsorberende schaal met ongeveer 25% verminderd. Zelfs naar voren gericht, wordt uw kind emöglicht door het gordelsysteem, dat de impactkrachten direct in het kinderzitje leidt, waar ze gedeeltelijk worden afgevoerd door de energieabsorberende materialen, een veilige rit.

Groeit mee!

De in 12 standen verstelbare hoofdsteun is eenvoudig aan te passen aan de groei van uw kind. Hierdoor kan je kind tot 4 jaar veilig in de Sirona SX 2 rijden. met

Met één hand verstelbaar

Met de eenhandige stoel- en rugleuningverstelling staat niets een rustige en ontspannen rit in de weg. Het zitje is snel in verschillende standen te verstellen, zodat je kindje lekker kan relaxen met een dutje onderweg.

Eenvoudige installatie dankzij ISOFIX

Installatie is supereenvoudig, met één klik bevestiging dankzij het ISOFIX-systeem, dat vervolgens de stoel aan het voertuig verankert met een steunbasis. Gemakkelijk te controleren indicatoren bevestigen u vervolgens dat de stoel correct is geïnstalleerd en klaar voor gebruik.

Laatst bekeken door jou