Craft Buddy Crystal Art De Uil 40 x 50 cm, The Astrologer owl Expand

Craft Buddy Crystal Art De Uil 40 x 50 cm, The Astrologer owl

CRYSTAL ART

27671012

Nieuw

Dit product is nu niet op voorraad

€ 44,98

incl. BTW

tick.png  Levering in BE en NL
        binnen 2 à 3 werkdagen in huis

tick.png  Gratis verzending vanaf € 49.98
        uitgezonderd grote/zware en breekbare artikelen

tick.png  Gratis afhalen vanaf € 49.98
        € 5 servicekost bij kleinere bedragen

tick.png  Klantenservice shop@suprabazar.be
        di-za tussen 9 en 17u: +32 56 43 97 70

tick.png  Veilig betalen
        
bancontact | iDeal | klarna | visa | mastercard

CAK-A99L

Craft Buddy Crystal Art De Uil 40 x 50 cm - The Astrologer owl

Crystal Art Diamond Painting! De nieuwste hobby!

Met deze Crystal Art Diamond Painting Kit maak je de prachtigste creaties!. Met behulp van "diamantjes" of "Rhinestones" en een voorbedrukt patroon op canvas, gespannen op een houten frame plak je de steentjes op het canvas om zo een prachtig schilderij te maken. Het Crystal Art Diamond Painting assortiment bevat ook een aantal prachtige kaarten en stickers waar je het hele jaar met plezier op kijkt!

Het is snel, eenvoudig en ontspannen om te doen en het eindresultaat is zo spectaculair dat je graag nog meer originele Crystal Art paintings wilt maken!

Er is al zoveel keuze in ons Crystal Art Diamond Painting assortiment dat we voor iedereen (van jong tot oud) wel meerdere aansprekende afbeeldingen hebben.

Onze Crystal Art pakketten worden geleverd met een voorbedrukt canvas doek, gespannen op een houten frame, voorgesorteerde gekleurde steentjes in aparte zakjes, twee werkpennen, twee wax blokjes, duidelijke instructies, twee sorteerbakjes en een kleurennummerkaart. Het canvas patroon op het houten frame is voorbedrukt met speciale lijm. Plak eenvoudig met de meegeleverde werkpen en de wax de “diamantjes” op het canvas volgens de symbolenlijst en maak zo een prachtig schilderij!

Het Crystal Art patroon is bedrukt met een speciale lijm en voorzien van een beschermende folie.
Zoek het symbool op het patroon en zoek het corresponderende symbool en kleurnummer op de lijst. Daarna zoek je het juiste zakje diamonds en doe je deze in het bijgeleverde bakje.
Doop de werkpen in de was, pak dan met de werkpen de diamonds op uit het bakje en plak de diamonds op het juiste symbool.

Bedek het patroon met de beschermfolie wanneer u er niet aan werkt!

Maak een keuze uit ons ruime assortiment en diamond painting is uw nieuwe hobby!
Er zijn ontwerpen in verschillende maten, dus er is altijd een nieuw en prachtig uitdagend Crystal Art ontwerp om verder te painten!

Accept Site use cookies