Vacatures Gullegem

 • Shopmanager
  • Heb je interesse in Retail? Heb je ervaring met het aansturen van een team? Ben je hands-on en zet je graag dagelijks je schouders onder het reilen en zeilen van een winkel met een groot assortiment aan artikels? Ben je commercieel ingesteld en ben je graag het gezicht van een bruisende onderneming, dan ben jij onze ideale shopmanager! In het kader van de nieuwe wind die de 3de generatie van de familie binnenbrengt, kom je terecht in een groeiend verhaal, én krijg je de kans om dit verhaal mee te schrijven. Aan de hand van jouw gevarieerd takenpakket help je mee verder bouwen aan een sterk team en rechtstreeks ook aan onze boeiende winkeldoelstellingen.

   Kriebelt het om na het lezen van deze intro meer te weten te komen over deze job, klik dan op onderstaande link.

 • Kassamedewerker
  • Ben je flexibel en werk je graag in het weekend, dan ben je misschien onze geknipte kandidaat! Heb je een commerciële mindset en ben je klantvriendelijk ingesteld? Heb je een uitstekende kennis Nederlands en voldoende kennis Frans? Dan heb je nog een streepje voor! Stuur ons jouw cv naar talent@suprabazar.be (of bel +32 (0)56 43 97 70). Onze winkelverantwoordelijke Kristin nodigt jou graag uit voor een gesprek in onze winkel in Gullegem!

   Je voornaamste taken zijn:

   Als kassamedewerkers ben jij medeverantwoordelijk voor de kassa activiteit. Alsook zal je de rekken in de directe omgeving van de kassa spiegelen en aanvullen, je zorgt voor orde en netheid van de kassa omgeving.
   We bieden je een gevarieerde job in een uniek familiebedrijf met een leuk en uitgebreid assortiment aan artikels. We zijn op maandagochtend en zondagnamiddag gesloten. Je werkt in een 4-wekenstelsel met een vast vrij weekend en daarbovenop nog een weekend met een vaste vrije zondag en een weekend met een vaste vrije zaterdagvoormiddag. In ruil voor het weekendwerk ben je nog een extra dag in de week vrij die in overleg kan gekozen worden .

 • Winkelbediende afdeling verlichting
  • Is verlichting je passie of heb je interesse om er meer over te leren? Dan kan onze collega van de verlichting jou misschien alle kneepjes van het vak leren, om samen de klanten te adviseren en de afdeling met fierheid te vertegenwoordigen. Ben je flexibel en werk je graag in het weekend? Stuur dan je cv naar talent@suprabazar.be (of bel +32 (0)56 43 97 70). Onze winkelverantwoordelijke Kristin nodigt je graag uit voor een gesprek in onze winkel te Gullegem!

   Je voornaamste taken zijn:

   • De klanten warm verwelkomen en steeds met de glimlach verder helpen
   • Verantwoordelijk zijn voor het correct aanvullen van de rekken en de producten van je afdeling
   • Verzorgen van de presentatie van de artikels in de winkel
   • Meehelpen met remodelings
   • Zorgen voor de orde en netheid binnen de eigen afdeling

   We bieden je een gevarieerde job in een uniek familiebedrijf met een leuk en uitgebreid assortiment aan artikels. We zijn op maandagochtend en zondagnamiddag gesloten. Je werkt in een 4-wekenstelsel met een vast vrij weekend en daarbovenop nog een weekend met een vaste vrije zondag en een weekend met een vaste vrije zaterdagvoormiddag. In ruil voor het weekendwerk ben je nog een extra dag in de week vrij die in overleg kan gekozen worden.


Accept Site use cookies