CHILDHOME Deurhek Eltra metaal 75-81cm - Wit Expand

CHILDHOME Deurhek Eltra metaal 75-81cm - Wit

CHILDHOME

24080754

Nieuw

€ 59,99

incl. BTW

tick.png  Levering in BE en NL
        binnen 2 à 3 werkdagen in huis

tick.png  Gratis verzending vanaf € 49.98
        uitgezonderd grote/zware en breekbare artikelen

tick.png  Gratis afhalen vanaf € 49.98
        € 5 servicekost bij kleinere bedragen

tick.png  Klantenservice shop@suprabazar.be
        di-za tussen 9 en 17u: +32 56 43 97 70

tick.png  Veilig betalen
        
bancontact | iDeal | klarna | visa | mastercard

VHELTW

CHILDWOOD Deurhek Eltra metaal 75-81cm - wit

Dit deurhekje kan geplaatst worden in deuropeningen om te voorkomen dat uw kinderen een kamer kunnen verlaten of kunnen binnenwandelen. Het hekje is ook geschikt om onderaan de trap te plaatsen zodat uw kind de trap niet kan opklimmen. De breedte van het hekje varieert van 75cm tot 81cm. Met behulp van verlengstukken kan de breedte gemakkelijk worden aangepast.

Extra steun en veiligheid worden verzekerd door het U-profiel. Het frame wordt geïnstalleerd zonder schroeven en kan gemakkelijk onder spanning in de deuropening geplaats worden, zonder de kader of de muur te beschadigen. Om de installatie te vergemakkelijken, werd een druk-indicator voorzien. Wanneer deze rood is, is het hekje geopend of is er te veel of te weinig spanning op het hekje. Staat de indicator op groen, dan is het hekje gesloten en de druk in orde. Een éénhandssluiting maakt het gemakkelijk voor volwassenen om het hekje met slechts één hand te openen. Het hekje kan geopend worden aan beide kanten.

Ten slotte verhinderen de speciale scharnieren dat de vingertjes van uw kind gekneld kunnen raken. Optioneel verlengstuk 7 cm: Het klemhekje kan met maximaal 4 verlengstukken tot 108 cm worden vergroot. 

! Nooit uw kind zonder toezicht laten. Lees de instructies omdat een onjuiste montage gevaarlijk kan zijn. Het veiligheidshekje mag niet in raamkozijnen worden gebruikt. Nooit gebruiken zonder muurdoppen. Gebruik dit klemhekje niet aan de bovenkant van de trap vanwege struikelgevaar. Het veiligheidshekje is uitsluitend bedoeld voor huishoudelijk gebruik. Het veiligheidshekje kan met het bijgeleverd montagemateriaal aan vaste, vormstabiele ondergronden worden bevestigd. Het veiligheidshekje dient handmatig geopend en gesloten te worden.

Specificaties:

  • Afmetingen: 75 x 4 x 77 cm 
  • Materiaal: Metaal
  • Onderhoud: Gebruik een vochtige doek en droog onmiddellijk.
  • Merk: Childwood by Childhome
Accept Site use cookies