CDR PROTOTYPE 2

Productinformatie

Beschrijving

Prototype 2

Pegi 18

Prototype 2 is het vervolg op Radical Entertainments kaskraker uit 2009. De open spelwereld is gebleven, net als de ongeëvenaarde verwoesting en het veranderen van je lichaam. Je bent opnieuw het ultieme wapen, maar dit keer kruip je in de geïnfecteerde huid van sergeant James Heller. Hak je een bloederige weg door de woestenij van New York, dat na de virusuitbraak is omgedoopt tot New York Zero. Beweeg je opnieuw bliksemsnel voort, gebruik een uitgebreid arsenaal aan dodelijke biologische wapens en stop voor niets of niemand tot je je doel hebt bereikt: het vermoorden van Alex Mercer, de hoofdrolspeler van het eerste spel!

 

Een nieuwe 'held'

Er zijn 14 maanden verstreken sinds New York veranderde in een oorlogsgebied waar een virus dood en verderf zaait. Boven de stad hangt de schaduw van Alex Mercer, de man die verantwoordelijk was voor deze tragedie. Jij bent sergeant James Heller, een soldaat die zijn leven in duigen zag vallen toen Mercer het Blacklight-virus losliet en de plaag een einde maakte aan het leven van zijn vrouw en dochter. Als militair probeert Heller nu te voorkomen dat het virus verder reikt dan NYZ. Hij stelt zich als vrijwilliger beschikbaar voor de gevaarlijkste missies in het hart van de stad.

 

De suïcidale Heller hoopt zoveel mogelijk geïnfecteerden mee te nemen in de dood. Maar het loopt anders. Tijdens zijn laatste missie wordt zijn hele eenheid uitgemoord en blijf hij als enige over. Het bloederige tafereel wordt gadegeslagen door Alex Mercer, de man die je gezin verwoestte. Je stad. Je leven. Een hondsdolle Heller kiest de aanval, maar hij heeft geen schijn van kans tegen Mercer. Toch is Mercer onder de indruk van het feit dat Heller de aanval van de geïnfecteerden heeft overleefd. Hij ziet de soldaat als een waardevol instrument en infecteert hem met het virus. Heller is nu zijn prototype, maar deze is allerminst van plan slaafs achter Mercer aan te lopen.

 

Onstopbaar

Als Heller kun je je lichaam veranderen in het ultieme wapen. Wat is er leuker dan te experimenteren met de nieuwe vaardigheden die je als Heller tot je beschikking staan? Slacht je een weg door NYZ en laat niets heel van de elitesoldaten en voertuigen die je vanaf het land en vanuit de lucht onder vuur nemen. Speur naar belangrijke doelwitten en neem ze over om informatie te bemachtigen en dieper in het verhaal te duiken. Schakel wanneer je maar wilt tussen je verschillende vaardigheden: van de angstaanjagende tentakels, messcherpe klauwen en zwaardarm tot de allesverwoestende hamer en zweepvuist (om er maar een paar te noemen). Richt een ravage aan in de straten en maak gehakt van de geïnfecteerden in een uitzinnig bloedbad vol ingewanden en afgerukte ledematen.

 

Heller is jouw Prototype

In Prototype 2 speel je nieuwe vaardigheden en upgrades vrij. Je bepaalt zelf welke krachten je toewijst aan Heller. Tijdens het spelen van het verhaal en de aanvullende missies kun je de open wereld van NYZ naar hartenlust verkennen. Mogelijk ontdek je de schuilplaatsen van de geïnfecteerden die over de hele stad zijn verspreid. Als je de gruwelen van deze schuilplaatsen overleeft, ontvang je genetische upgrades. Verder kun je toegang krijgen tot Blacknet, het beveiligde computernetwerk van Blackwatch. Hier vind je informatie over belangrijke personen die een rol spelen bij zeer geheime militaire projecten. Ga op jacht met Hellers unieke vaardigheden en neem deze personen over om tientallen mutaties te bemachtigen. Deze mutaties kun je combineren waardoor je een ongelofelijke hoeveelheid keuzes hebt. Jij past de krachten van Heller helemaal naar jouw smaak aan waardoor deze oud-soldaat ook echt jouw prototype is!

 

Welkom in NYZ!

Het New York dat ooit een van de meest geliefde plaatsen ter wereld was, is niet meer. Nu resteert slechts NYZ. Radical had een nieuw New York voor ogen en heeft NYZ daarom helemaal opnieuw vormgegeven. Dit geeft een hele nieuwe dimensie aan de open wereld en actie van Prototype 2 en verrijkt het verhaal en de aanvullende missies. Als Heller beweeg je je door de drie belangrijkste gebieden van NYZ: de door militairen bezette groene zone, de vluchtelingenkampen van de industriële gele zone en de rode zone, waar het virus de verwoeste wolkenkrabbers heeft overgenomen en de bevolking heeft veranderd in geïnfecteerden. De dood ligt hier voortdurend op de loer.


Kenmerken

 

- Speel als een interessante nieuwe hoofdrolspeler: sergeant Jamer Heller
- Neem het op tegen Mercer en ontdek de waarheid. De geheimen die je blootlegt, zullen je nog lang heugen
- Pas de krachten van Heller helemaal naar jouw smaak aan
- Schakel wanneer je maar wilt tussen je verschillende vaardigheden, gaande van angstaanjagende tentakels tot de allesverwoestende hamervuist
- Het spel draait op de nieuwe Titanium 2 engine, die garant staat voor adembenemende beelden en een open spelwereld vol actie en spectaculaire gameplay

Laatst bekeken door jou